Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

GOES - De politie heeft vrijdag een 24-jarige man aangehouden in Goes. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Van Doornestraat. De man is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.

Donderdagmiddag is er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. De dader ging er vervolgens op de fiets vandoor. Daarom werd kort na het incident een burgernetbericht verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar een man die de overal had gepleegd. Hierbij werd ook een signalement van de man gegeven. Naast de Burgernetmelding zochten meerdere politieagenten in de buurt van de supermarkt naar de overvaller. Ook werden er getuigen gehoord door de politie. 

Donderdagavond kwam er een doorbraak in de zaak. Tijdens het onderzoek werd duidelijk waar de mogelijke overvaller zou verblijven. Een hulpofficier van justitie gaf een machtiging, waarmee de politie de woning van de verdachte mocht betreden. Dat gebeurde vrijdagochtend. In de woning in het centrum van Goes werd een 24-jarige man aangehouden in verband met de overval. Bij de doorzoeking van de woning werden attributen aangetroffen die waarschijnlijk bij de overval zijn gebruikt. Ook werd er een geldbedrag aangetroffen dat mogelijk afkomstig is van de supermarkt. 

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex en wordt door rechercheurs gehoord. 

Meer uit Beveland

Wie houdt Grote Kerk in Goes deze zomer open?

GOES - De Grote of Maria Magdalenakerk is het monumentale hart van de stad. Een prachtige kruisbasiliek waarvan het koor bijna 600 jaar oud is. Tijdens het seizoen komen er duizenden bezoekers en dat aantal groeit nog steeds.  

3 uur geleden
‘Kiek uut’ voor kiekendiefkuikens op akkers

Het oogstseizoen is weer begonnen. ‘Oppassen dus voor een van de grootste roofvogels van ons land: de bruine kiekendief’, waarschuwt het Steunpunt Bruine Kiekendief.

6 uur geleden
Openwaterles voor kinderen is leuk, maar vooral ook belangrijk

GOES - Bij het Goese Meer leren en genieten basisschoolkinderen sinds mei van allerlei wateractiviteiten. Onder leiding van docenten en studenten van sportopleiding CIOS in Goes vergroten de leerlingen hun zelfredzaamheid op het water. Leuk, maar ook een must, stellen CIOS-medewerkers Joeri Cloosterman en Hedy van Eck, want de cijfers over de zwemvaardigheid van kinderen en ongelukken in het water worden er niet beter op.

7 uur geleden
Fietscafé in wijkcentrum De Spinne in Goes

GOES – Zaterdagmiddag 2 juli houdt de Fietsersbond een fietscafé in wijkcentrum De Spinne in Goes. De deelnemers maken onder meer een fietsrondje door Goes om te bekijken wat er goed geregeld is en wat er beter kan.

1 dag geleden
Bijeenkomst in Borssele over nieuw hoogspanningsstation

BORSSELE - In dorpshuis Vijverzicht in Borssele vindt dinsdag (5 juli) een openbare informatiebijeenkomst plaats over de komst van een nieuw hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied. Eén van de bespreekpunten is waar dit station precies gebouwd moet worden. Netbeheerder Tennet heeft locaties in kaart gebracht en vraagt nu inwoners, ondernemers en organisaties mee te denken.

1 dag geleden
Open water is andere koek dan zwembad

GOES - Basisschoolleerlingen in de gemeente Goes kunnen dankzij een project van de gemeente en sportopleiding CIOS de klas verruilen voor open water. De kinderen, zoals Kelvin en Yinthe van de Holtkampschool, doen ervaring op met watersporten in de buitenlucht, dat heel anders is dan zwemmen in het zwembad.  

1 dag geleden
Gemeente Goes betaalt mee aan groen dak voor inwoners

GOES - Inwoners van de gemeente Goes kunnen sinds vorige week subsidie aanvragen voor een groen dak. Hiermee wil de gemeente inwoners helpen bij het klimaatbestendig maken van hun huis en tuin.

2 dagen geleden