Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

GOES - De politie heeft vrijdag een 24-jarige man aangehouden in Goes. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Van Doornestraat. De man is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.

Donderdagmiddag is er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. De dader ging er vervolgens op de fiets vandoor. Daarom werd kort na het incident een burgernetbericht verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar een man die de overal had gepleegd. Hierbij werd ook een signalement van de man gegeven. Naast de Burgernetmelding zochten meerdere politieagenten in de buurt van de supermarkt naar de overvaller. Ook werden er getuigen gehoord door de politie. 

Donderdagavond kwam er een doorbraak in de zaak. Tijdens het onderzoek werd duidelijk waar de mogelijke overvaller zou verblijven. Een hulpofficier van justitie gaf een machtiging, waarmee de politie de woning van de verdachte mocht betreden. Dat gebeurde vrijdagochtend. In de woning in het centrum van Goes werd een 24-jarige man aangehouden in verband met de overval. Bij de doorzoeking van de woning werden attributen aangetroffen die waarschijnlijk bij de overval zijn gebruikt. Ook werd er een geldbedrag aangetroffen dat mogelijk afkomstig is van de supermarkt. 

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex en wordt door rechercheurs gehoord. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Wielrenner gewond na aanrijding met auto in Bruinisse

BRUINISSE - Een wielrenner en een personenauto zijn zaterdagmiddag met elkaar in aanrijding gekomen op de kruising van de Langeweg met de Rijksstraatweg in Bruinisse. De wielrenner raakte hierbij gewond.

12 uur geleden
Geannuleerde tolvrije dagen opnieuw ingepland

In 2020 en 2021 heeft NV Westerscheldetunnel vijf tolvrije dagen geannuleerd vanwege het coronavirus. Nu de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden, hebben we besloten om de geannuleerde tolvrije dagen opnieuw in te plannen.

12 uur geleden
‘Het is de laatste zeven jaar hard gegaan’

In de tweewekelijkse rubriek ‘Aan de keukentafel met...’ vertelt dit keer ondernemer Martijn Kooijman, eigenaar van AAproTec, over zijn werk en leven.

15 uur geleden
Zeeuwse Connectie doet Zeeuwse geslaagden 225 euro cadeau

Alle Zeeuwse jongeren die net hun diploma hebben behaald, of binnenkort behalen, krijgen een examencadeaupakket ter waarde van 225 euro van De Zeeuwse Connectie.

17 uur geleden
Twee personen gewond bij steekincident aan Pytorenstraat

GOES - In een pand aan de Pytorenstraat in Goes heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt. Een 39-jarige verdachte uit Goes is aangehouden. 

18 uur geleden
Japanse kruiskwal steekt weer de kop op in Veerse Meer

KORTGENE - Met oog op het mooie weer worden zwemmers in het Veerse Meer gewaarschuwd voor de Japanse kruiskwal. Contact met de huid kan jeuk veroorzaken.

1 dag geleden
Waterschap peilt functioneren waterschapsdemocratie

Waterschap Scheldestromen staat voor grote maatschappelijk opgaven als klimaatadapatie, energietransitie en droogte vragen een omgevingsgerichte aanpak, waarbij nauwe samenwerking met burgers, bedrijven en maatschappelijke instellingen centraal staat. Om te onderzoeken hoe deze partijen de samenwerking met het waterschap ervaren wordt vanaf 10 juni a.s. een enquête uitgezet die door iedereen in te vullen is. 

1 dag geleden