Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (20) uit Yerseke aangehouden voor diefstal van zonnepanelen

Man (20) uit Yerseke aangehouden voor diefstal van zonnepanelen

YERSEKE - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige man uit Yerseke aangehouden. Hij zou in ‘s-Heer Arendskerke zonnepanelen hebben gestolen.

Een beveiligingsmedewerker van het zonnepark aan de Sinoutskerkseweg in s-Heer Arendskerke waarschuwde de politie toen hij zonnepanelen in de berm vond. De politie stelde zich vervolgens verdekt op omdat zij het vermoeden hadden dat de dieven de panelen daar weg hadden gelegd om later op te halen. 

Rond 03.00 uur kon de 20-jarige verdachte uit Yerseke bij de panelen aangehouden worden. Daarbij werd een politiehond ingezet. De man raakte door een beet van de hond lichtgewond. Er zijn ook nog één of meerderde personen gevlucht. Daar is naar gezocht, maar er is niemand aangetroffen. 

De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. Een bestelbusje werd in beslag genomen. 

Meer uit Reimerswaal

Jongeren worden onwel na pechgeval met bus bij Kapelle

KAPELLE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A58 ter hoogte van Kapelle. Eenmaal ter plaatse bleek het om onwel geworden passagiers van een touringcar te gaan. 

13 uur geleden
Kapelle heeft Wemeldingeloop in Nationale Sportweek

WEMELDINGE - Op zaterdag 17 september is de 4e Wemeldingeloop. 

17 uur geleden
Informatieavond over ontwerp Zanddijk Yerseke

YERSEKE - De Zanddijk-Molendijk is de route van en naar Yerseke. Op dit moment is de weg niet veilig genoeg. Daarom heeft de provincie besloten de Zanddijk te verbreden en een nieuwe verbindingsweg te maken naar Yerseke en bedrijventerrein Olzendepolder.

1 dag geleden
Gemeente waarschuwt voor asbest bij sloop sportcentrum Groene Woud

KAPELLE - De sloop van het voormalige, asbesthoudende sportcentrum Groene Woud aan de Vroonlandseweg in Kapelle is begonnen. ‘De afgelopen periode vond er op het met bouwhekken afgezette sloopterrein en in het pand, buiten werktijden, vandalisme door jeugd plaats’, aldus de gemeente Kapelle. Daarom brengt de gemeente afzetlint met een asbestwaarschuwing aan.

2 dagen geleden
Dijkbrand in Yerseke trekt publiek

YERSEKE - De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een buitenbrand aan de Ankerweg in Yerseke. Daar stond een stuk dijk in brand en dat trok aardig wat toeschouwers.

3 dagen geleden
Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

4 dagen geleden
Uitslag demonstratie wedstrijd ringrijden Nisse

WEMELDINGE - Afgelopen zaterdag heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge een demonstratie wedstrijd gereden tijdens Jumpin’ de Weel in Nisse. 

4 dagen geleden