Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (20) bijt agent bij aanhouding in asielzoekerscentrum aan Laurens Stommesweg

Man (20) bijt agent bij aanhouding in asielzoekerscentrum aan Laurens Stommesweg

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond een 20-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg aangehouden. De zeer agressieve man had een beveiliger geslagen en een andere beveiliger en een agent gebeten.

Rond 22.00 uur werd de politie gewaarschuwd dat twee mannen het met elkaar aan de stok hadden gekregen in het asielzoekerscentrum. Toen de agenten ter plaatse arriveerden, hadden beveiligers de verdachte al tegen de grond gewerkt en hielden hem onder controle. Hierbij had de agressieve man een beveiliger geslagen en een andere gebeten. Tijdens de aanhouding beet de verdachte één van de agenten. Ook spuugde hij in de richting van de dienders. 

Daarom kreeg de man een spuugmasker over zijn hoofd. Met veel moeite kregen de agenten de 20-jarige man vervolgens in de politieauto, waarna hij is overgebracht naar een cellencomplex. De beveiligers en de agent hebben aangifte gedaan van mishandeling. 

Een andere bewoner meldde zich kort na het incident bij de politie. Ook hij verklaarde mishandeld te zijn. Omdat hij eerst door een arts moest worden nagekeken, wordt er later een aangifte van hem opgenomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 

Middelburg - De politie heeft zaterdagavond 18 september rond 22.00 uur een 20-jarige bewoner van het AZC aan de Laurens Stommesweg aangehouden. De man was zeer agressief hij sloeg een beveiliger, een andere beveiliger en een agent werden door hem gebeten.

6 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

bung 87 1 maand geleden
zulke gekken kunnen we missen als kiespijn. uitzetten? nee--mijn land uitTRAPPEN.
J. Davidse. 1 maand geleden
@laas en Deurtie Herrie: Uitzetten lost niets op. Op onze kosten nemen ze een advocaat en klagen ze Nederland aan bij het Europese Hof voor de Mensenrechten en dan mogen ze alsnog blijven en een flinke schadevergoeding incasseren. Nee, de doodstraf is en blijft een prachtig instrument voor onverbeterlijk gajus.
J. Davidse. 1 maand geleden
Stenigen? Nee, nu mag hij een tijdje brommen in een luxe cel en daarna weer verder in het asieltraject. Welkom zeggen onze politici. Gewoon kogel door het hoofd: 'Oeps, het leek op een vuurwapen dat hij in zijn handen had. Uit zelfverdediging moest ik wel een schot lossen.' En dan de agent tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau benoemen wegens uitzonderlijke daden voor de samenleving.
dasy 1 maand geleden
ophangen
Deurtie Herrie 1 maand geleden
Slechts één remedie, al z´n tanden eruit trekken en linea recta uitzetten , maar ach hij zal wel vermanend vingertje krijgen .
laas 1 maand geleden
uitzetten zulke mensen

Meer uit Middelburg

Auto raakt van weg op A58 bij Middelburg en eindigt in sloot: bestuurder gewond

MIDDELBURG - Een auto is afgelopen nacht op de A58 bij Middelburg van de weg geraakt en in de sloot beland. De bestuurder raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

12 minuten geleden
Middelburg geeft gehoor aan oproep spoedopvang vluchtelingen

MIDDELBURG - In Middelburg worden vanaf vandaag met spoed ongeveer honderd vluchtelingen opgevangen. Het college van burgemeester en wethouders van Middelburg geeft aan het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) de ruimte om noodopvang in te richten. In overleg met Frans Lievens is Studio A58 aangeboden als opvanglocatie.

1 uur geleden
Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Prinses Beatrixlaan

KOUDEKERKE - De politie doet zoekt getuigen van een mishandeling die plaats vond op maandag 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan. Een 16-jarige Vlissinger werd daar door een man mishandeld.

20 uur geleden
Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

MIDDELBURG - Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. Ook had hij een mes op zak.

22 uur geleden
Botsing tussen scooter en fietser bij Nieuw-en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een scooterrijder en een fietser zijn vrijdag bij Nieuw-en Sint Joosland tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk moest één persoon naar het ziekenhuis worden gebracht.

1 dag geleden
Programmabegroting gemeente Veere 2022: fors investeren in leefbaarheid

DOMBURG - Gemeente Veere heeft deze week de Programmabegroting voor 2022 gepubliceerd. De gemeente heeft een groot aantal maatregelen genomen om ‘het mooie van Veere te behouden en te versterken’. 

1 dag geleden
Interview Annejet van der Zijl in Grote Kerk Veere

VEERE - In de eerste editie van Literair Gesprek in de Grote Kerk gaat journalist Jan van Damme in gesprek met auteur Annejet van der Zijl over haar nieuwe historische roman Fortuna’s kinderen. De avond vindt plaats op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur. Tickets (€ 15,-) zijn te koop in De Drvkkery en via de websites van De Drvkkery en de Grote Kerk Veere.

1 dag geleden