Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Maaltijdbezorger aangereden op Badhuisstraat

Maaltijdbezorger aangereden op Badhuisstraat

VLISSINGEN - Op de Badhuisstraat is gisteravond een maaltijdbezorger aangereden door een automobilist. De bezorger raakte licht gewond en hoefde niet mee met de ambulance. Beide voertuigen raakten lichtbeschadigd.Een maaltijdbezorger reed gisteravond weg vanaf de Coosje Buskenstraat en wilde rond 19:00 uur de Badhuisstraat op rijden. Bij een poging om dit nog vóór een aankomend voertuig te doen, ging het mis. De bezorgscooter werd door de auto geraakt aan de linkerzijde. Daarbij kwam de bezorger ten val.Het toegesnelde ambulancepersoneel is samen met het slachtoffer naar de eetgelegenheid gelopen waar hij werkt. Hier is het slachtoffer nagekeken door de ambulancemedewerkers. De bezorger hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De ter plaatse gekomen politieagenten en handhavers hebben de ongevalslocatie veilig gesteld en het verkeer over een enkele rijbaan geleid. De politie heeft de betrokkenen geholpen de schadeformulieren in te vullen.

Meer uit Vlissingen

Wandel mee met de Geuzentocht in Vlissingen

VLISSINGEN - Wandelvereniging Willen is Kunnen uit Vlissingen organiseert op 1 april de jaarlijkse Geuzentocht. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden.

1 dag geleden
De bakkerij van De Broederband komt terug in nieuwe vorm

VLISSINGEN - Het beeldbepalende pand van de bakkerij van de ‘coöperatieve verbruiksvereniging’ De Broederband komt in een nieuwe vorm terug aan de Van Dishoeckstraat. Het oorspronkelijke gebouw is enkele jaren geleden afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw in het Scheldekwartier. 

2 dagen geleden
Kijkje achter de schermen bij het Muzeeum

VLISSINGEN - Het Zeeuws maritiem Muzeeum op de Nieuwendijk wordt grondig verbouwd en is sinds november vorig jaar gesloten. Voordat het Muzeeum op 1 juni weer wordt heropend krijgen belangstellenden de kans om alvast een kijkje te komen nemen op zaterdag 1 april.

2 dagen geleden
Amateurzenders naarstig op zoek naar nieuw honk

VLISSINGEN - De zendamateurs van de Vlissingse afdeling van de Vereniging voor Zendamateurs (VRZA) zitten al zo’n twaalf jaar in de voormalige werkplaats van de PSD aan de Binnenhaven. Nu de gemeente Vlissingen plannen heeft om het gebied te ontwikkelen staat het pand op de nominatie om gesloopt te worden en moeten de zendamateurs op zoek naar een andere stek.

3 dagen geleden
Het is vijf voor twaalf voor Kipvis

VLISSINGEN - Voor Kunstwerkplaats Kipvis in de voormalige mdgo aan de Dreesstraat is het vijf voor twaalf. Zoals het er nu naar uitziet moeten de zestien kunstenaars die er hun atelier hebben het pand per 30 juni verlaten. Waar ze naar toe moeten is nog onduidelijk.

4 dagen geleden
Wie wipt de meeste tegels?

MIDDELBURG - Zeeuwse gemeenten dagen elkaar uit om stenen te wippen en deze in te ruilen voor bloemen, planten en bomen. De actie is onderdeel van de landelijke campagne NK Tegelwippen.

5 dagen geleden
Jongensdroom Jaimy Quite gaat in vervulling

VLISSINGEN - Het is een jongensdroom die in vervulling gaat. De uit Vlissingen afkomstige Jaimy Quite drumt sinds enkele maanden bij metalband Highway Chile, de band waar hij als tiener zo tegenop keek. Vrijdag 31 maart speelt Quite met Highway Chile in De Spot in Middelburg tijdens een benefietavond ‘Rock voor de Molukken’. 

5 dagen geleden