Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Maak kennis met Koor A58

Maak kennis met Koor A58

RILLAND - Koor A58 valt op door het zeer divers repertoire en verrassende uitvoeringen in het ons kenmerkende lichte karakter. We repeteren elke woensdagavond in Rilland, onder de bezielende leiding van onze dirigent, zangpedagoog Rob van der Meule en pianist Rutger de Ronde. We zoeken nieuwe leden en nodigen u daarom van harte uit voor de volgende activiteiten.

Create from scratch

U kent wellicht de Scratch Messiah? Het principe is dat een willekeurige groep een nieuw muziekstuk in een korte tijd instudeert en presenteert. From scratch, dus vanaf het begin en zonder voorkennis.

Koor A58 stopt de formule van de Scratch in een eigen jasje.  De muziek die op de lessenaar komt, is alleen nog bekend bij onze artistieke leiding… Dus ook voor de koorleden is het beginnen vanaf het begin!  En geloof het of niet, maar aan het eind van de avond zingen we een nummer vierstemmig.  
Scratch met ons mee op woensdagavond 8 juni. Een prima gelegenheid om eens te proeven aan het zingen in een koor, en te ervaren hoe leuk het is samen te zingen. Er wordt geen stemtest vooraf gedaan, ervaring is niet nodig, nieuwsgierigheid en enthousiasme is deze avond voldoende.
De avond wordt afgesloten met een miniconcert door Koor A58 voor de gasten.

Learn 2 Sing

En als dat smaakt naar meer, schrijf dan in voor Learn 2 Sing! Op woensdag 15 en 29 juni leert u hoe  een nummer verder wordt gepolijst. Hoe zorg je dat heel veel stemmen klinken als één? En hoe vormen de verschillende stempartijen een mooie koorklank? Ook hier geldt: geen stemtest nodig, kom en beleef het.

De scratch en L2S zijn los van elkaar te volgen.

Bij beide activiteiten zijn de koorleden aanwezig om ondersteuning te bieden.

Natuurlijk realiseren we dit alles onder leiding van Rob van der Meule met Rutger de Ronde op piano.

Dus:

8 juni Scratch met miniconcert door Koor A58 – deelname is gratis!

15 juni L2S deel 1 – deelname € 15,- voor beide avonden

29 juni L2S deel 2.

Alle avonden van 20.00-22.30 uur met een pauze. Locatie: Dorpshuis Rilland, Hoofdweg 45.

Meer info en aanmelden? [email protected].

Meer uit Reimerswaal

Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

38 minuten geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

4 uur geleden
Jonge bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

KRUININGEN - De 21-jarige Kruininger die donderdag met zijn auto over de kop sloeg in zijn dorp reed mogelijk onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.

4 uur geleden
Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

1 dag geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Rillandse energiecoöperatie 4411 op 26 september een feit

RILLAND - Op 26 september vindt de oprichtingsvergadering van de Energiecoöperatie 4411 plaats in het dorpshuis van Rilland. Om 20.00 zijn alle inwoners en ondernemers uit het postcodegebied 4411 daar welkom. 

2 dagen geleden
Eerste editie Stof & Spektakel zaterdag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Zaterdag 23 september organiseren De Stoffenkantine en Van Oorschot Naaimachineservice de eerste editie van ‘Stof & Spektakel’ aan de Zuidweg 21 in Krabbendijke.

2 dagen geleden