Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

Vrijwilligershuis Borsele organiseert deze lunches. Ze zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele in en buiten deze dorpen die behoefte hebben aan ontmoeting en gezelligheid.  

Ovezande

‘Samen met de RK-kerk in Ovezande organiseren we de lunch op donderdag 6 oktober in dorpshuis ’t Trefpunt aan Hoofdstraat 54’, laat de gemeente Borsele weten. Wethouder Marga van de Plasse opent de lunch om 12.00 uur met een welkomstwoord. ‘Na de lunch vertonen we een dorpsfilm van Ovezande uit 1968 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11.45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober bij het Vrijwilligershuis via telefoonnummer 0113-311999. Vol is vol.’

Baarland

De lunch in Baarland is op vrijdag 7 oktober in dorpshuis The Cameronian aan Nieuweweg 4. ‘We openen de lunch om 12.00 uur, daarna vertonen we een dorpsfilm van Baarland uit 1966 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11.45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 29 september bij het Vrijwilligershuis via telefoonnummer 0113-311999. Vol is vol.’

Meer uit Beveland

Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

5 uur geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

10 uur geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

12 uur geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

1 dag geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 dag geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 dag geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

1 dag geleden