Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

Vrijwilligershuis Borsele organiseert deze lunches. Ze zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele in en buiten deze dorpen die behoefte hebben aan ontmoeting en gezelligheid.  

Ovezande

‘Samen met de RK-kerk in Ovezande organiseren we de lunch op donderdag 6 oktober in dorpshuis ’t Trefpunt aan Hoofdstraat 54’, laat de gemeente Borsele weten. Wethouder Marga van de Plasse opent de lunch om 12.00 uur met een welkomstwoord. ‘Na de lunch vertonen we een dorpsfilm van Ovezande uit 1968 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11.45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober bij het Vrijwilligershuis via telefoonnummer 0113-311999. Vol is vol.’

Baarland

De lunch in Baarland is op vrijdag 7 oktober in dorpshuis The Cameronian aan Nieuweweg 4. ‘We openen de lunch om 12.00 uur, daarna vertonen we een dorpsfilm van Baarland uit 1966 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11.45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 29 september bij het Vrijwilligershuis via telefoonnummer 0113-311999. Vol is vol.’

Meer uit Beveland

Zilveren speld van verdiensten voor Jo Rombaut

GOES - Tijdens de algemene ledenvergadering van de ouderenbond KBO-PCOB, afdeling Goes, is donderdag de zilveren speld van verdiensten uitgereikt aan Jo Rombaut. 

1 uur geleden
Rotary plant in Colijnsplaat bollen tegen polio

COLIJNSPLAAT - De drie Rotaryclubs op de Bevelanden hebben in de tuin van zorgcentrum Cleijenborgh in Colijnsplaat meer dan 3.000 tulpenbollen geplant. 

4 uur geleden
Mogelijk sport en spel in Spuibos Kamperland

KAMPERLAND - De gemeente Noord-Beveland koopt mogelijk het Spuibos in Kamperland om er wandel- en mountainbikepaden en speelmogelijkheden in aan te brengen. De gemeenteraad besluit volgende maand of ze hiervoor geld beschikbaar wil stellen.

5 uur geleden
Kerkrestauratie in roerige tijden

KWADENDAMME - De vernieuwde glas-in-loodramen in de Bonifaciuskerk in Kwadendamme gaan zo’n veertig jaar mee, vertelt voorzitter Sjaak Uitterhoeve van de parochiekerncommissie van de Pater Damiaanparochie. Deze restauratie - à 175.000 euro, waarvan de helft met rijkssubsidie is gefinancierd - is bijzonder, omdat de kerk sluiting boven het hoofd hangt.

7 uur geleden
Politie zoekt getuigen van ongeluk bij rotonde Goes

GOES - Bij de rotonde van Klein Frankrijk en de Ringbaan-West, het Gonda Rosaplein, in Goes is maandag rond 11.30 uur een 60-jarige vrouw gevallen met haar snorfiets. De politie wil graag weten wat er gebeurd is en vraagt getuigen zich te melden. 

8 uur geleden
NL-Alert bestaat 10 jaar, maandag weer testbericht

NL-Alert bestaat deze maand 10 jaar. Inmiddels werd het alarmmiddel ruim 1100 keer ingezet in verschillende situaties, van grote branden en onverwacht noodweer tot de huldiging van Feyenoord en een ontsnapte giftige slang. Op maandag 5 december rond 12.00 uur zendt de overheid het twintigste NL-Alert testbericht uit.

9 uur geleden
Mozaïekbank verfraait hartje Kloetinge

KLOETINGE - De 40-jarige Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge (VDK) heeft vrijdag de met vrijwilligers gemaakte mozaïekbank geplaatst in het dorpshart.

1 dag geleden