Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lucinda Riley opnieuw bovenaan Bestseller 60

Lucinda Riley opnieuw bovenaan Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Lucinda Riley is vooral bekend van haar succesvolle Zeven Zussen-reeks, maar weet het grote publiek ook met haar andere boeken te vinden. De liefdesbrief, het nieuwste boek van de in juni overleden bestsellerauteur, komt binnen op de eerste plaats van de Bestseller 60.

Het eerste deel van de Zeven Zussen-reeks werd woensdag bekroond met een Diamanten Boek. Dit betekent dat er in Nederland sinds de publicatie in 2017 meer dan 500.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek staat nog steeds in de Bestseller 60, op de 21e plaats.

De Bestseller 60 kent deze week in totaal twaalf nieuwe titels. Een daarvan is de poëziebundel The Hill We Climb van Amanda Gorman, die wereldberoemd werd toen ze het gedicht The Hill We Climb voordroeg tijdens de inauguratie van Joe Biden tot president van de Verenigde Staten. De poëziebundel, die is vertaald door Zaïre Krieger, staat op de tiende plek.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Lucinda Riley - De liefdesbrief

2. (1) Herman Koch - Een film met Sophia

3. (2) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

4. (-) Marlies Koers - Sorry dat ik je wakker bel

5. (4) Michael Pilarczyk - Je bent zoals je denkt

6. (5) Lale Gül - Ik ga leven

7. (6) Esther Verhoef - De Nachtdienst

8. (3) Arnon Grunberg - De dood in Taormina

9. (11) Griet op de Beeck - Jij mag alles zijn

10. (-) Amanda Gorman - The Hill We Climb

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Ook tweede aangifte rond The Voice is tegen Ali B

ALMERE (ANP) - Ook de tweede aangifte die is gedaan bij het Noord-Hollandse Openbaar Ministerie in de zaak rond The Voice of Holland is gedaan tegen Ali B. De aangifte betreft een zedenzaak, zegt de advocaat van de rapper en coach in het programma Bart Swier. Ali B "betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd", aldus Swier.

51 minuten geleden
Nog een aangifte in zedenzaak The Voice of Holland

ALMERE (ANP) - Er is nog een aangifte binnengekomen rond de zedenzaak van het tv-programma The Voice of Holland. De woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland kan niet zeggen of deze aangifte ook tegen Ali B is.

1 uur geleden
Kuipers: nog te vroeg voor besluit over opening cultuur

DEN HAAG (ANP) - Het is nu nog te vroeg om te besluiten of theaters en musea hun deuren straks kunnen openen, zegt zorgminister Ernst Kuipers. "Het gaat de goede kant op", zegt de bewindsman. Maar wat dat precies betekent voor de kunst- en cultuursector, kan Kuipers nog niet zeggen. "Je moet ons die tijd nog even geven."

2 uur geleden
Amsterdam geeft 'kapsalon' Concertgebouw officiële waarschuwing

AMSTERDAM (ANP) - De gemeente Amsterdam heeft het Concertgebouw een officiële waarschuwing gegeven omdat het open was tegen de regels in. In het Concertgebouw was woensdag een 'kapsalon' ingericht als protest tegen de sluiting van cultuurinstellingen vanwege corona.

2 uur geleden
Nachtwacht van houten spieraam naar aluminium spanraam

AMSTERDAM (ANP) - In het Rijksmuseum in Amsterdam is de volgende fase ingegaan van 'Operatie Nachtwacht'. Het beroemde schilderij van Rembrandt wordt losgehaald van zijn houten spieraam uit 1975. Dan wordt het opnieuw opgespannen op een aluminium spanraam. Dat gebeurt door middel van springveren, die aan sensoren zijn verbonden. Zo kan de spanning in het schilderij worden gemeten en eventueel bijgesteld.

3 uur geleden
Sanne Wallis de Vries niet bij Kapsalon Theater vanwege corona

AMSTERDAM (ANP) - Kapsalon Theater-organisator Sanne Wallis de Vries is woensdag niet aanwezig bij de actie vanwege een "coronageval binnen de familie". De cabaretier moet daarom in thuisquarantaine, zo schrijft ze op Twitter.

4 uur geleden
Meer dan zeventig musea voeren actie, soms aangepast

AMSTERDAM (ANP) - Meer dan zeventig musea voeren woensdag met onder meer ludieke "gymlessen" actie omdat ze wegens corona nog steeds niet mogen openen van het kabinet. Dat aantal telde de Museumvereniging in de loop van de ochtend.

4 uur geleden