Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lucinda Riley opnieuw bovenaan Bestseller 60

Lucinda Riley opnieuw bovenaan Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Lucinda Riley is vooral bekend van haar succesvolle Zeven Zussen-reeks, maar weet het grote publiek ook met haar andere boeken te vinden. De liefdesbrief, het nieuwste boek van de in juni overleden bestsellerauteur, komt binnen op de eerste plaats van de Bestseller 60.

Het eerste deel van de Zeven Zussen-reeks werd woensdag bekroond met een Diamanten Boek. Dit betekent dat er in Nederland sinds de publicatie in 2017 meer dan 500.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek staat nog steeds in de Bestseller 60, op de 21e plaats.

De Bestseller 60 kent deze week in totaal twaalf nieuwe titels. Een daarvan is de poëziebundel The Hill We Climb van Amanda Gorman, die wereldberoemd werd toen ze het gedicht The Hill We Climb voordroeg tijdens de inauguratie van Joe Biden tot president van de Verenigde Staten. De poëziebundel, die is vertaald door Zaïre Krieger, staat op de tiende plek.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Lucinda Riley - De liefdesbrief

2. (1) Herman Koch - Een film met Sophia

3. (2) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

4. (-) Marlies Koers - Sorry dat ik je wakker bel

5. (4) Michael Pilarczyk - Je bent zoals je denkt

6. (5) Lale Gül - Ik ga leven

7. (6) Esther Verhoef - De Nachtdienst

8. (3) Arnon Grunberg - De dood in Taormina

9. (11) Griet op de Beeck - Jij mag alles zijn

10. (-) Amanda Gorman - The Hill We Climb

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

7 maanden geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

7 maanden geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

7 maanden geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

7 maanden geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

7 maanden geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

7 maanden geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

8 maanden geleden