Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lucinda Riley behaalt record in Bestsellerlijst

Lucinda Riley behaalt record in Bestsellerlijst

DEN HAAG (ANP) - Lucinda Riley heeft een uniek record behaald tijdens de eerste volledige #ikleesthuis-week. De schrijfster haalde al het ene na het andere record binnen met haar immens populaire Zeven Zussen-reeks, maar nu staat ze met maar liefst 6 boeken in de top 10.

Ze staat zowel op plek één, twee, vijf, zes, zeven en tien. Geen enkele andere auteur heeft dat ooit gepresteerd. Daarmee beslaat ze bijna de gehele Bestseller top 10, maar er zijn een paar andere auteurs die er ook in voorkomen. Zo stijgt Rutger Bregman weer een plaatsje naar boven met zijn boek De meeste mensen deugen.

Opvallend is dat ook het kinderboek De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen van Andy Griffiths en Terry Denton weer sterk is gestegen en op plek vier staat. Door de coronacrisis zitten veel kinderen thuis. Een andere boekentip die veel werd gelinkt aan de corona-pandemie is De pest van Albert Camus. Dit werk kwam deze week nieuw binnen in de Bestsellerlijst op plek 24.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie www.debestseller60.nl)

1. (2) Lucinda Riley - De zeven zussen. Zon.

2. (5) Lucinda Riley - De zeven zussen

3. (4) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

4. (21) Andy Griffiths en Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen

5. (14) Lucinda Riley - De zeven zussen. Storm.

6. (20) Lucinda Riley - De zeven zussen. Schaduw.

7. (22) Lucinda Riley - De zeven zussen. Parel.

8. (1) Özcan Akyol - Generaal zonder leger

9. (6) Splinter Chabot - Confettiregen

10. (30) Lucinda Riley - De zeven zussen. Maan.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Zangeres Pink genezen van corona

LOS ANGELES (ANP) - Pink is genezen van het nieuwe coronavirus. Dat meldt ze op Twitter. De zangeres laat meteen weten dat ze een miljoen dollar doneert om het virus te bestrijden.

21 uur geleden
Zanger Bill Withers overleden

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse soulzanger Bill Withers is op 81-jarige leeftijd overleden, melden Amerikaanse media. Hij is onder meer bekend van de hits Ain't No Sunshine en Lovely Day uit de jaren zeventig. Ook Lean On Me, Use Me en Just The Two Of Us zijn van hem.

1 dag geleden
NOS laat Koningsdag niet zomaar voorbijgaan

HILVERSUM (ANP) - De officiële viering van Koningsdag in Maastricht is dan wel afgelast vanwege de corona-uitbraak, maar de NOS wil de verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april niet zomaar voorbij laten gaan.

1 dag geleden
Disney stuurt 'niet-essentiële' werknemers met verlof

GLENDALE (ANP) - Het Amerikaanse entertainment- en mediaconcern Walt Disney gaat 'niet-essentiële' werknemers vanaf 19 april met onbetaald verlof sturen vanwege de coronacrisis.

2 dagen geleden
Musicalliefhebbers kunnen online terecht op musicalplatform

AMSTERDAM (ANP) - Musicalliefhebbers die zich thuis vervelen kunnen vanaf nu op het internet terecht op een platform met meerdere musicals. Het is een initiatief van Stage Entertainment Nederland. Het bedrijf plaatst musicals van de afgelopen twintig jaar uit de archieven van Joop van den Ende Theater Producties en Albert Verlinde Entertainment op de site Stage Memories.

2 dagen geleden
Vakbond NVJ roept media op solidair te zijn met freelancers

AMSTERDAM (ANP) - Journalistenvakbond NVJ doet een appel op alle hoofdredacties om in deze coronacrisis solidair te zijn met hun freelancejournalisten en -fotojournalisten.

2 dagen geleden
Rijksmuseum van Oudheden koopt 1000 jaar oude zilveren Vikingring

LEIDEN (ANP) - Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden heeft een zilveren Vikingring uit de tiende eeuw aan de collectie toegevoegd. De ring werd eind vorig jaar met een metaaldetector gevonden in een maisveld bij Hoogwoud, in de kop van Noord-Holland.

2 dagen geleden