Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Louis Westdorp: 'De richtlijnen zijn voor als als kleine club niet zo makkelijk na te leven'

Louis Westdorp: 'De richtlijnen zijn voor als als kleine club niet zo makkelijk na te leven'

Ook voor SC Stavenisse waren het treurige maanden. Voorzitter Louis Westdorp is dan ook blij dat er weer wat leven in de brouwerij komt. "Maar ook weer niet te veel, want we willen ons wel graag aan de voorschriften houden. Het had fijn geweest als de knvb, het rivm of gemeente met ons mee had gekeken. De richtlijnen zijn voor als als kleine club niet zo makkelijk na te leven. We hebben bijvoorbeeld maar twee kleedkamers. Dan kunnen we alleen maar hopen dat niet alle 18 teamleden er tegelijk in gaan."

Voor een kleine vereniging als SC Stavenisse is de coronaperiode een flinke domper. "Het is niet zo dat we op zwart zaad zitten, maar als de kantinedeuren maandenlang dicht blijven, dan voel je dat wel in je financiën', zo begint voorzitter Louis Westdorp. "Gelukkig hadden we natuurlijk nog de contributie-inkomsten en bij mijn weten zijn er geen leden geweest die om teruggave hebben gevraagd. Daar zijn we natuurlijk blij mee, dat waardeer ik. Nu we weer 'gewoon' kunnen voetballen, hoop ik oprecht dat we kunnen rekenen op het gezond verstand en de medewerking van onze leden en tegenstanders. We hebben maar twee kleedkamers en ik hoop niet dat iedereen tegelijk de kleedkamer in gaat. Hetzelfde geldt voor de kantine. Daar kunnen we met 40/50 mensen gewoon niet voldoende afstand houden, maar we voelen er absoluut niets voor om politie-agentje te moeten spelen. We doen wat we kunnen, maar we zijn afhankelijk van de bezoekers. Hopelijk wordt het een mooi, sportief en veilig seizoen." 

 

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

21 uur geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

1 dag geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

1 dag geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

2 dagen geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

2 dagen geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

2 dagen geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

2 dagen geleden