Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lions Club Walcheren zoekt vrijwillige chauffeurs voor LionsProms 2022

Lions Club Walcheren zoekt vrijwillige chauffeurs voor LionsProms 2022

MIDDELBURG - Eens in de 2 jaar organiseert de Lions Club Walcheren een laagdrempelig concert voor mensen voor wie het normaliter niet eenvoudig is om zo’n evenement te bezoeken. Eenzame mensen, mensen met fysieke of mentale beperkingen of met een beperkt bestedingsbudget, en met beperkte vervoersmogelijkheden. 

De Lions Club Walcheren biedt deze mensen een geheel verzorgde en onvergetelijke middag aan, inclusief consumpties, met vervoer van en naar huis en, niet onbelangrijk, zonder kosten. In totaal gaan ze uit van zo’n 250 bezoekers, die zich via diverse Walcherse thuiszorgorganisaties en instellingen voor maatschappelijk werk kunnen aanmelden. 

Evenals voorgaande keren, hebben ze voor het vervoer van de bezoekers ongeveer 90 chauffeurs van Walcheren nodig, die bereid zijn om de concertgangers aan het begin van de middag thuis op te halen en naar de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg te brengen, en hen vervolgens aan het einde van de middag weer terug naar huis te brengen. De beschikbaarheid van voldoende chauffeurs is bepalend voor het doorgaan van onze LionsProms 2022. Wil jij op 23 oktober 2022 als chauffeur een twee- of drietal bezoekers van het promsconcert thuis ophalen (vanaf ongeveer 13 uur) en na afloop van het concert (vanaf 16.30) weer terugbrengen? Je zou ons en een hoop mensen van onze doelgroep enorm plezier doen!

Laat de Lions Club Walcheren weten of je mee wil doen. Voor alle duidelijkheid. Dit concert is NIET openbaar toegankelijk. Je komt enkel binnen na aanmelding via de samenwerkende zorginstellingen. Je kunt je aanmelden via [email protected].

Meer uit Middelburg

Sint maakt Archipelschool De Sprong groen

KOUDEKERKE - Archipelschool De Sprong in Koudekerke heeft vandaag een start gemaakt met het vergroenen van het schoolplein.?Sinterklaas en zijn Pieten kwamen vanmorgen om 8:30 uur met de tractor naar de school. 

2 uur geleden
Subsidies Provincie Zeeland voor masterclass schrijven filmplannen en Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - Op 21 juli 2023 stelde de Provincie Zeeland een nieuwe subsidieregeling open, de Impuls Jongerencultuur. Het doel van de regeling is jongeren te stimuleren nog meer en vaker deel te nemen aan culturele activiteiten. Gedeputeerde Staten heeft vandaag besloten twee projecten te subsidiëren.  

4 uur geleden
Rechter eist rectificatie Science Guide van berichtgeving over naderend faillissement UCR

MIDDELBURG - De rechter eist een rectificatie van Science Guide van deberichtgeving over een naderend faillissement voor University College Roosevelt (UCR) in Middelburg. In recente publicaties op Scienceguide.nl is er meerdere malen gespeculeerd over een naderend faillissement van UCR. 

4 uur geleden
John de Jonge voorgedragen als nieuwe wethouder Veere

DOMBURG - Op dinsdag 4 december heeft Hart voor Veere (HVV) bekend gemaakt dat John de Jonge wordt voorgedragen als haar nieuwe wethouder in de gemeente Veere. Hij is 61 jaar en woont in Vlissingen. John de Jonge is vooral bekend als voormalig wethouder van de gemeente Vlissingen. Hij zal de op 12 september teruggetreden Marcel Steketee opvolgen in deze functie.

4 uur geleden
Lange Jan in Middelburg luidt nieuwe jaar alvast in door programmeerfoutje

MIDDELBURG - Commotie in Middelburg, rond middernacht. Om 12.00 uur werden de klokken van de Lange Jan spontaan geluid. Dat duurde zeker tien minuten. Op sociale media vroegen veel mensen zich af of de beroemde toren misschien op hol was geslagen.

8 uur geleden
Scooterbestuurder gewond na valpartij Middelburg

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval in Middelburg is maandagmiddag een scooterbestuurder gewond geraakt.

1 dag geleden
Kees en zijn inzet voor Grijpskerke

GRIJPSKERKE - In het verleden werkte Kees 's nachts waardoor de dag uit vrije tijd bestond. Het helpen van anderen is hem niet onbekend, want zoals Kees over die tijd vertelt: “Ik deed toen nog best wel eens wat voor een ander." Inwoners uit Grijpskerke wisten Kees te vinden en dat is nu niet anders, want via vrijwilligerswerk is de inzet van Kees voor het dorp alleen maar vergroot.

1 dag geleden