Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lions bridgedrive levert 2500 euro op

Lions bridgedrive levert 2500 euro op

VLISSINGEN - Afgelopen zaterdag is voor de veertigste keer de Lions bridgedrive gehouden. Nadat het evenement enkele jaren niet door kon gaan vanwege corona heeft de Lions Club Vlissingen het evenement nog één keer gehouden in het Atrium van de HZ. Voorlopig voor de laatste keer.

De Lions Club besloot de bridgedrive nog één keer te organiseren ter nagedachtenis aan het vorig jaar overleden lid Ko den Herder. Den Herder nam jarenlang met volle overgave de organisatie van de bridgemiddag voor zijn rekening. De bridgedrive is voortgekomen uit het Lions schaaktoernooi van grondlegger en oud-Lions lid Peter Bikker. Het evenement groeide uit tot een jaarlijks toernooi met in de topjaren meer dan honderd brigdeparen.

Goed doel
Behalve de bridgedrive vond onder leiding van oud-Lions lid Wim Machielse de traditionele loterij plaats. De bridgedrive en loterij hebben een bedrag van 2500 euro opgehaald dat wordt besteed aan een nog nader te bepalen Zeeuws goed doel. Gezien het succes van de bridgedrive overweegt de Lions Club Vlissingen het evenement in de toekomst nog eens te organiseren.

Meer uit Vlissingen

'Met de speciale markten bieden we mensen een stukje vertier'

MIDDELBURG - De liefde voor de markt is Helena Schets met de paplepel ingegoten. Haar vader was marktkoopman, ze staat zelf op de markt met de Notenexpres en maakt onderdeel uit van de organisatie Speciale Markten Zeeland. Helena: 'Als het markt is gebeurt er wat in een dorp of een stad.'

54 minuten geleden
Eerste reggaefestival in het Nollebos

VLISSINGEN - Op zaterdag 20 juli wordt de eerste editie van het nieuwe reggaefestival Reggae Rhapsody gehouden op het terrein bij de voormalige sauna in het Nollebos. Vanaf 14 uur treden acht reggaeartiesten op. Het festival wordt georganiseerd door Kenneth en Ingrid Engeldal van de Stichting Cultuur Educatie Muziek Advies (SCEMA).

21 uur geleden
Politie bemiddelt bij verkeersruzie parkeerterrein Gamma Vlissingen

VLISSINGEN - De politie is dinsdagavond ingezet voor een ongeluk die ontaarde in een verkeersruzie ter hoogte van de Gamma te Vlissingen.

1 dag geleden
Inbraak bouwkeet Vlissingen, twee fietsen inbeslaggenomen

VLISSINGEN - De politie is gisteravond met meerdere eenheden ingezet voor een inbraak aan de Van de Bossestraat in Vlissingen. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen.

1 dag geleden
Dani Ploeger exposeert aan de Koudekerkseweg

VLISSINGEN - De Vlissingse kunstenaar Dani Ploeger is exposeert in het raam van Sylvia Hubrouck aan de Koudekerkseweg 8. Hubrouck stelt haar raam ter beschikking aan kunstenaars uit protest tegen het verschraalde kunstklimaat in Vlissingen.

2 dagen geleden
Vooruitgang in compensatiepakket 'Wind in de Zeilen'

VLISSINGEN - Vorige week donderdag presenteerde uitvoeringsregisseur Siebe Riedstra de achtste voortgangsrapportage van het compensatiepakket 'Wind in de Zeilen'. De eerste helft van 2024 heeft diverse mijlpalen opgeleverd die de regionale ontwikkeling verder stimuleren.

3 dagen geleden
Dorpsraad Souburg wil vinger in de pap bij bouw nieuwe kerncentrales

OOST-SOUBURG - De Dorpsraad Souburg wil betrokken worden bij de plannen voor nieuwbouw van mogelijk twee tot vier nieuwe kerncentrales in Vlissingen-Oost. Omdat de kerncentrales deels op het grondgebied van de gemeente Vlissingen worden gebouwd wil de dorpsraad, net als de gemeente Borsele, ook bij de inspraak betrokken worden. 

6 dagen geleden