Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lintje voor vier brandweermannen

Lintje voor vier brandweermannen

VLISSINGEN - De vier brandweermannen Jan de Ridder, Sjaak Marijs, Wouter Rijkse en Leo Minheere zijn vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange inzet voor de samenleving.

Alle vier zijn zij al ruim twintig jaar vrijwilliger bij de brandweer. Ze kregen hun lintje uit handen van de Middelburgse burgemeester Harald Bergmann tijdens de bindingsavond van de Veiligheidsregio Zeeland in de Timmerfabriek in Vlissingen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Joods lichtmonument komt naar Vlissingen

VLISSINGEN - Het landelijke lichtmonument Levenslicht, dat kunstenaar Daan Roosegaarde heeft vervaardigd voor de herdenking van de Holocaust, komt ook naar Vlissingen.

13 uur geleden
Hessel heeft genoten als kinderburgemeester

KAPELLE - Tijdens een ongetwijfeld spannende verkiezing wordt woensdag bekend wie de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Kapelle is. Hij of zij volgt Hessel Kole (11) op. Meer scholen met een milieupolitie, dat wilde hij bereiken als kinderburgemeester en dat is hem gelukt. Hierdoor en dankzij de vele andere bijzondere ervaringen als assistent van burgemeester Huub Hieltjes, van het openen van de jeugdroute door het Watersnoodmuseum tot een werkbezoek aan de brandweer in een huis vol rook, kijkt Hessel met plezier terug op 2019. "Het was een gaaf jaar.

13 uur geleden
Coenraedt kijkt voor twaalfde keer terug in snelsonnetten

MIDDELBURG - Dichter Coenraedt van Meerenburgh sluit voor de twaalfde keer het jaar af met snelsonnetten in de Drvkkery.

15 uur geleden
Wijkagent komt dichterbij dankzij 'Koffie met een cop'

SINT ANNALAND - Jordy Ellerkamp is pas sinds eind oktober als vierde wijkagent actief op het eiland Tholen, maar nu al probeert hij toegankelijk te zijn voor de inwoners. Een van de initiatieven is een ontmoeting met inwoners onder de noemer 'Koffie met een cop' waarbij zij onder het genot van een kopje koffie kennis kunnen maken, maar ook aan kunnen geven wat er leeft in hun omgeving. Dit deed ook familie Guiljam (foto).

17 uur geleden
Cultikoor en Gossi Nokki maken zich op voor prachtig kerstconcert

THOLEN - Het Cultikoor uit Tholen komt dit jaar weer met een kerstconcert. Op zaterdagavond 21 december vormt de katholieke kerk het decor voor het traditionele kerstconcert waar doorgaans zeker zo'n honderd bezoekers van genieten. Dit jaar zal het Kruislandse koor Gossi Nokki versterking bieden en het publiek trakteren op zowel traditionele als moderne kerstnummers om een ieder in kerststemming te brengen.

17 uur geleden
Hulpdiensten rukken massaal uit voor ernstig incident bij bedrijf in Nieuwdorp

NIEUWDORP - Bij een bedrijf aan de Monacoweg in Nieuwdorp is gisteren aan het einde van de middag een ernstig incident gebeurd. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen met spoed ter plekke.

18 uur geleden
Man ademt rook in bij brand in flatgebouw aan Dreesstraat

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een brand gewoed op de vierde verdieping van een flatgebouw aan de Dreesstraat in Vlissingen. Hierbij heeft één man rook ingeademd.

18 uur geleden