Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

LET OP: Tijdelijk geen reisdocumenten verkrijgbaar op Tholen

LET OP: Tijdelijk geen reisdocumenten verkrijgbaar op Tholen

THOLEN - Tholenaren die een nieuw reisdocument nodig hebben kunnen tussen 29 juli en 2 augustus geen aanvragen doen. Ook een spoedaanvraag behoort niet tot de mogelijkheden.

Op maandag 2 augustus 2021 wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd. Hierdoor kan er vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 geen aanvraag of spoedaanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart gedaan worden aan de balie bij de gemeente Tholen.

De ‘sluiting’ is noodzakelijk, omdat bij de producent van de documenten systemen worden aangepast om de nieuwe modellen te kunnen vervaardigen. Wie al eerder een identiteitskaart of paspoort heeft aangevraagd, kan deze wel komen ophalen op donderdag 29 juli en vrijdag 30 juli.

Balie dinsdagavond 27 juli open

Dinsdagavond 27 juli is de gemeentelijke balie eenmalig open van 18.00 tot en met 20.00 uur. De openingsavond van de balie op donderdag 29 juli komt te vervallen.

De openingstijden van 27 t/m 30 juli

Dinsdag 27 juli: van 8.30 uur tot 16.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur is het aanvragen en ophalen van een paspoort of identiteitskaart mogelijk.Donderdag 29 juli: van 8.30 uur tot 12.00 uur is het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart mogelijk. Tot 16.30 uur is de balie open voor afhalen.Vrijdag 30 juli: van 8.30 uur tot 16.30 uur is de balie open voor afhalen.

Nieuw model

Vanaf 2 augustus wordt een ander model identiteitskaart geïntroduceerd met een aantal nieuwe uiterlijke kenmerken, vingerafdrukken van de kaarthouder op de chip en het BSN in een QR-code op de achterzijde van de kaart. Meer informatie op de website van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens.

Meer uit Tholen

Paviljoen speeltuin Buutvrij nadert voltooiing

THOLEN - Wie langs de Brede School Tholen komt, kan er niet meer omheen. Het paviljoen van speeltuin Buutvrij. Al bij de eerste plannen in 2015 voor een grote speeltuin kwam het idee voor een ontmoetingsruimte ter sprake. En inmiddels vordert de bouw van het paviljoen gestaag. De buitenafwerking van het gebouw is zo goed als gereed en er wordt al flink gewerkt aan de afwerking in het gebouw.

13 uur geleden
Voorzitter Ronde van Oud-Vossemeer: 'Wielrennen is rode draad in mijn leven'

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen zaterdag werd de 74ste Ronde van Oud-Vossemeer gereden. 370 deelnemers stonden aan de start om het parcours af te leggen. Door het wisselvallige weer, was het een behoorlijk spannende rit. Er werden stevige tijden gereden. 

17 uur geleden
Wie houdt z'n achterpad het schoonst?: Gemeente Tholen organiseert wedstrijd

THOLEN - Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd Aanmelden kan tot en met 30 april. 

1 dag geleden
Nagenieten: bekijk hier de foto's van de Ronde van Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen weekend racete voor de 74e keer wielrenners door de straten van Oud-Vossemeer. Ondanks het wisselvallige weer, was het een mooie editie. Tim Bierkens sleepte in Oud-Vossemeer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. 

1 dag geleden
Vossemeersebrug vanaf morgen dicht vanwege werkzaamheden

OUD-VOSSEMEER - De Vossemeersebrug is vanaf maandag tot en met vrijdag 7 april afgesloten voor autoverkeer vanwege werkzaamheden. De werkzaamheden zijn nodig om de hangeraansluitingen van de brug vrij te maken van corrosie. Autoverkeer wordt omgeleid via de Slaakbrug. 

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met Maarten Grosfeld: 'Ik heb inmiddels wel een groot netwerk'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Maarten Grosfeld. 

2 dagen geleden
Woningen Frank van Borselenstraat 12, 14, 16 en 18 Sint-Maartensdijk gesloten

THOLEN - Op 1 februari 2023 heeft de politie een grote hoeveelheid hennepplanten en henneptoppen aangetroffen in woningen aan de Frank van Borselenstraat in Sint-Maartensdijk. De woningen staan gepland om begin juli 2023 te worden gesloopt.    

3 dagen geleden