Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

LET OP: Tholensebrug gaat dicht

LET OP: Tholensebrug gaat dicht

THOLEN - De Tholensebrug gaat een paar uur dicht. Dit betekent flinke verkeershinder voor automobilisten.  Vanavond tussen 20.00 en 00.00 uur is de brug namelijk volledig afgesloten. Twee voegovergangen hebben namelijk hun einde levensduur bereikt en dienen vervangen te worden. 

“Met dagelijks bijna 20.000 voertuigen is de Tholensebrug een belangrijke verbinding tussen Zeeland en West-Brabant. Twee voegovergangen hebben hun einde levensduur bereikt en dienen vervangen te worden. Deze werkzaamheden moeten eerder worden uitgevoerd dan de geplande brugrenovatie binnen de grote onderhoudsopgave in Zeeland. Dankzij de werkzaamheden aan de Tholensebrug kan het verkeer ook in de toekomst veilig en comfortabel over de brug blijven rijden”, zo laat Rijkswaterstaat weten. 

“We verwachten zeer ernstige verkeershinder op de weg N286 tussen Tholen en Bergen op Zoom. Het wegverkeer moet tijdens de werkzaamheden rekening houden met 30 min extra reistijd en zal omgeleid worden via de Oesterdam. Er is geen hinder voor de scheepvaart”, zegt men. 

Meer uit Tholen

Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

6 uur geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

8 uur geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

11 uur geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

13 uur geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

23 uur geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

1 dag geleden
Leerlingen van De Eevliet ontvangen Cindy met erehaag op haar trouwdag

POORTVLIET - Een trouwdag om nooit te vergeten. Onderwijsassistent Cindy Bruijnzeel bracht op haar huwelijksdag een bezoek aan haar basisschool De Eevliet in Poortvliet. Daar werden zij en haar partner Pascal Vermeulen ontvangen door een erehaag van de leerlingen.

1 dag geleden