Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

LET OP: N656 gaat deze week dicht

LET OP: N656 gaat deze week dicht

THOLEN - Automobilisten die gebruik maken van de N656 moeten deze week extra opletten. De provincie Zeeland gaat op 1,2,3 en 4 juni wegwerkzaamheden uitvoeren.

Dat betekent dat vanaf afslag Welgelegen tot aan rotonde Deltaweg in Tholen op 1, 2,3 en 4 juni tussen 20.00 uur en 06.00 uur is afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld. 

Meer uit Tholen

Brandweer rukt uit voor koolmonoxide melding aan de Gildenstraat

THOLEN- De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een koolmonoxide melding in een woning aan de Gildenstraat. De bewoners werden tijdelijk geëvacueerd vanwege het mogelijke gevaar maar konden na metingen van de brandweer hun woning weer betreden. Er raakte niemand gewond.

1 uur geleden
Bestuurder Marc van der Steen neemt afscheid van woningcorporatie Stadlander

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Bestuurder Marc van der Steen heeft aangegeven te willen stoppen als bestuurder van Stadlander omdat hij vindt dat zijn opdracht voltooid is. Hij en de Raad van Commissarissen (RvC) van Stadlander hebben in goed onderling overleg besloten dat Marc van der Steen daarom per 21 juni aanstaande afscheid neemt van Stadlander.

2 uur geleden
Braderieseizoen zaterdag van start met kraampjes in Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De braderie van Sint Philipsland staat weer voor de deur. Zaterdag 15 juni vormt het hartje van Flupland het decor van dit evenement met marktkramen, horeca en vermaak. Van de Voorstraat, Kerkring en de Schoolstraat tot aan de Achterstraat kun je niet om de braderie van het dorp heen.

20 uur geleden
Ruim 40 adressen doen mee aan rommelroute in Poortvliet

POORTVLIET - Het bestuur van het Activiteiten Comité Poortvliet organiseert dit jaar geen braderie in het dorp. In plaats daarvan wordt zaterdag 15 juni een rommelroute gehouden. Meer dan veertig adressen in Poortvliet verkopen tweedehands spullen vanuit de voortuin of oprit van hun eigen woning.

1 dag geleden
Vrijmibotho 2024: Bekijk hier het programma met ook Thoolse artiesten

THOLEN - De voorbereidingen voor de negende editie van de Vrijmibotho zijn in volle gang. Op vrijdag 14 juni wordt er op de scheepswerf M. van Duivendijk opnieuw geld ingezameld voor lokale goede doelen. Dit jaar zijn er voor het eerst twee podia. Het programma bevat zowel bekende als minder bekende artiesten, met ook optredens van enkele Thoolse artiesten.

1 dag geleden
Kruytenburg Fair in Poortvliet afgelast door vele regen

POORTVLIET - De Kruytenburg Fair, die dit weekend in Poortvliet zou plaatsvinden, is afgelast. De afgelopen dagen heeft het veel geregend, waardoor het terrein bij de landschapscamping ongeschikt is geworden voor het evenement.

1 dag geleden
Dit jaar al bijna 500 aanslagen met explosieven, vaker in kleine gemeenten

THOLEN - Het aantal incidenten met explosieven neemt almaar toe. In 2022 waren er 343, vorig jaar 1057 en tot juni dit jaar 496. De politie-inzet leidde de afgelopen 2,5 jaar tot bijna 500 aanhoudingen, maar om het probleem bij de kern aan te pakken, is meer nodig, stellen politie, OM en lokale bestuurders. Zij pleiten in de Tweede Kamer voor een strategisch offensief waaraan ook partners van buiten het veiligheidsdomein deelnemen.

1 dag geleden