Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

L’Escaut gaat appartementen Van Dishoeckstraat vernieuwen

L’Escaut gaat appartementen Van Dishoeckstraat vernieuwen

VLISSINGEN - L’Escaut woonservice is voornemens om 24 portiekappartementen aan de Van Dishoeckstraat te slopen. Op de plek worden 24 nieuwe duurzame appartementen gebouwd.

De sloopwerkzaamheden beginnen pas in september 2023 maar nu zijn de bewoners van de appartementen reeds geïnformeerd. De nieuwbouw van 24 duurzame appartementen begint in december 2023 en ze worden in januari 2025 opgeleverd. Een definitief ontwerp van de nieuwbouw is nog niet bekend.

Meer uit Vlissingen

Vlissingen heeft de eerste wijkbrandweerman van Zeeland

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft bij wijze van proef een wijkbrandweerman in dienst genomen. Brandweerman Leo de Jonge uit Goes gaat zich bezighouden met brandpreventie in de oude binnenstad. Hij is daarmee de eerste wijkbrandweerman in Zeeland. “Onder andere in de regio Rijnmond zijn er al wijkbrandweermannen en daar worden ook successen mee geboekt,” aldus De Jonge.

3 minuten geleden
Landmacht houdt brandoefeningen in Vlissingen

VLISSINGEN - De Koninklijke Landmacht houdt donderdag 5, maandag 9 en vrijdag 13 oktober oefeningen in de gemeente Vlissingen. De militairen oefenen aan de hand van diverse scenario’s hoe diverse branden te blussen. Doorgaand verkeer wordt niet gehinderd.

26 minuten geleden
Schrijvers te gast bij 't Spui tijdens Kinderboekenweek 2023

VLISSINGEN - Ook bij boekhandel ‘t Spui wordt kinderboekenweek gevierd. Donderdag 5 oktober is kinderboekenschrijver Arend van Dam te gast in de boekwinkel en op vrijdag 6 oktober komt Marjolein Visser vertellen over haar boek ‘Verboden Duinen’ dat zich afspeelt in Zeeland.

40 minuten geleden
Kinderboekenweek in de bibliotheek

VLISSINGEN - Van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober is het weer kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Bij mij thuis’ en het kinderboekenweekgeschenk ‘Ravi en de laatste magie’ is geschreven door Sanne Rooseboom en geïllustreerd door Sophie Pluim. Ook in de bibliotheek in Vlissingen worden diverse activiteiten georganiseerd in het kader van de kinderboekenweek.

4 uur geleden
Ruim 380 kilo cocaïne onderschept in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen werd afgelopen zaterdagmiddag, 30 september, een grote drugsvangst gedaan. Er werd maar liefst 380 kilo cocaïne in beslag genomen, verdeeld over twee verschillende locaties: aan boeien op zee en in een loods op het havengebied.

2 dagen geleden
Gewonde motorongeluk A58 Vlissingen is 31-jarige man uit Zwartewaal

VLISSINGEN – De motorrijder die gisterenavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op de A58 bij Oost-Souburg is een 31-jarige man uit Zwartewaal.

2 dagen geleden
Zeeuwse winnaars Kunstbende naar landelijke finale

Op zaterdag 30 september 2023 vindt het Kunstbende Young Creators Festival (de landelijke finale van Kunstbende) plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ruim 150 jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een mainstage.

5 dagen geleden