Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leraar Cor Schuurbiers bedankt zijn leden

Leraar Cor Schuurbiers bedankt zijn leden

THOLEN - Judoka’s en Jiu Jitsuka’s worden op een bijzondere manier bedankt door Budoschool Cor Schuurbiers.

Deze week krijgen de jongens en meisjes van Budoschool Cor Schuurbiers allemaal een medaille. Een medaille om ze te bedanken voor het vertrouwen in onze Budoschool en dat ze ook nog allemaal komen trainen ook al is het buiten op een grasveld.

Medaille
De afgelopen periode van de corona crisis zijn er veel mensen bedankt door een paar minuten te klappen en is natuurlijk ook een heel leuk initiatief, maar na die paar minuten houd het dan weer op, dus dacht ik “je kan wel bij elke groep 2 minuten of meer klappen” en de volgende dag zijn ze het weer vergeten dus dacht ik misschien is het wel leuk om ze een medaille te geven. Ik probeerde de kinderen uit te leggen dat er veel geklapt wordt voor mensen in de zorg en noem maar op, maar zei ik als jullie voor mij zouden klappen omdat ik jullie les geef... zou dat eigenlijk verkeerd wezen, want laten we eerlijk zijn zonder de leden heb ik geen lessen meer dus vandaar mijn idee om op deze manier de kinderen maar eigenlijk ook de ouders te bedanken. En gelukkig kon is deze week de medailles bestellen.

Bedankt
Jongens en meisjes en alle papa’s en mama’s nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze Budoschool en wij hopen dat we weer heel snel de zaal in mogen. [l]

Meer uit Tholen

Na vier jaar afwezigheid was het Thools Bierfestival terug met ruim 200 bezoekers

THOLEN - Na vier jaar afwezigheid bracht het Thools Bierfestival afgelopen zaterdag opnieuw bierliefhebbers samen in de stad. De derde editie van dit evenement trok maar liefst tweehonderd enthousiaste bezoekers naar de binnenplaats van de Gasthuiskapel. Charel Wolvekamp, medeorganisator van het bierfestival, beschouwt deze ‘supergeslaagde dag’ als een groot succes: “We hadden geluk met het weer en de stemming was fantastisch.”

15 uur geleden
Waterfront in opstand tegen 'dreigende' hoogspanningsstation in Halsteren

THOLEN - Bewoners van de Waterfront in Tholen zijn bezorgd over de mogelijke komst van een hoogspanningsstation aan de overkant van het Schelde-Rijnkanaal. Hoewel het station niet op Thools grondgebied zal liggen, uiten de bewoners hun zorgen over verstoring van het uitzicht, geluidsoverlast en stralingsgevaar.

1 dag geleden
Deze 8 verenigingen op Tholen gaan weer loten verkopen via de Grote Clubactie

THOLEN - De Grote Clubactie gaat op zaterdag 23 september weer van start en dit jaar doen acht Thoolse verenigingen mee. Dit initiatief biedt verenigingen de kans extra inkomsten te genereren voor hun activiteiten door de verkoop van loten. Een lot kost 3 euro per stuk, waarvan 80 procent naar de club gaat.

2 dagen geleden
Tholen maakt zich op voor Nationale Burendag

THOLEN - De jaarlijkse Nationale Burendag staat voor de deur en belooft op zaterdag 23 september een dag vol gezelligheid en verbinding te worden in de gemeente Tholen. In de provincie Zeeland zijn 124 activiteiten aangemeld. Landelijk staat het aantal aanmeldingen op 8213 activiteiten. Zo maken organisatoren Oranje Fonds en Douwe Egberts bekend. 

3 dagen geleden
Weekendweer Tholen: 'Herfst start met vleugje nazomer'

THOLEN - Dit is het weerbericht voor het eiland Tholen van zaterdag 23 en zondag 24 september. Kort samengevat: We kunnen een regenachtige start van het weekend verwachten, maar zondag brengt nazomerweer met zon en warme temperaturen.

3 dagen geleden
Weihoek in het midden van zonneparkstrijd: Omwonenden positief, SP niet

THOLEN - Hoewel de omwonenden van de Weihoek in Poortvliet positief zijn over het idee van een zonnepark in hun landschap, kan dit op weerstand stuiten in de gemeenteraad. Het zonnepark is een risico van overbelasting van het stroomnet en in strijd met een eerder aangenomen motie, aldus Theo Korevaar van de SP Tholen.

3 dagen geleden
Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat 50 jaar

THOLEN - Het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat bijna 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal, zeker ook omdat het mannenkoor tot op de dag van vandaag een lid in het midden heeft van het eerste uur. Uniek ook omdat het koor na een aantal jaren van krimp weer gestaag groeit. En tijdens de jubileumzangavond op 30 september verdubbelt het koor ook nog eens in aantal. “Uniek dat er zoveel leden hebben opgegeven om tijdens de jubileumzangavond met ons mee te zingen.”

4 dagen geleden