Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lekker meezingen met top 2000 hits in de Oostkerk

Lekker meezingen met top 2000 hits in de Oostkerk

MIDDELBURG - De top 2000 komt er weer aan en wat is lekkerder om in een kerstsfeer mee zijn alleen mee te zingen met de top 2000 hits en de beste kersthits. Samen met een geweldige live band.Dat kan op vrijdag 23 december in de Oostkerk vanaf 20.00 uur. Deuren open om 19.15 uur.  De entree is bewust laag gehouden om iedereen de kans te geven mee te doen: 12,50 en een tientje voor Vrienden van de Oostkerk.

Voor bedrijven die nog een leuke kerstbijeenkomst willen organiseren is een speciaal arrangement gemaakt met hapjes en drankjes vanaf 16.30 uur. Wanneer de belangstelling groot is, wordt een extra sing-along event georganiseerd op donderdag 22 december. Meer informatie op https://deoostkerk.nl/evenementen/

Meer uit Middelburg

Vrouw onder invloed belandt met auto in sloot op de Oude Vlissingseweg [UPDATE]

MIDDELBURG- Op de Oude Vlissingseweg, ter hoogte van het tankstation, is zaterdagavond een vrouw met haar auto de sloot in gereden. De ter plaatse gekomen politie nam een alcoholtest af bij de vrouw. Omdat de test positief was werd de vrouw aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. 

1 uur geleden
Twee scooters komen met elkaar in botsing op de Pottenmarkt

MIDDELBURG- Op de Pottenmarkt zijn zaterdagmiddag twee scooters met elkaar in botsing gekomen. Beide bestuurders werden ter plekke medisch onderzocht door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Beide scooters liepen schade op door het ongeval.

2 uur geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Adrie Gideonse die gepubliceerd werd. 

19 uur geleden
Zaterdag 25 mei de Zeeuwse Natuur- en Klimaatmars

MIDDELBURG - Aanstaande zaterdag, 25 mei om 14.00 uur is het zover! Dan stroomt het Abdijplein in Middelburg vol voor de Zeeuwse Natuur- en Klimaatmars. Loop ook mee voor de Zeeuwse natuur en tegen de wereldwijde klimaatverandering.  Aansluitend op de mars kun je in de Klimaatcafé Special van ZB en ZMf duiken. Centrale vraag daarin is: 'wat doet het klimaat met jou?'

1 dag geleden
Minder afval in de afvalbak tijdens de Week zonder Afval

REDACTIE - In de Week Zonder Afval van 25 t/m 31 mei staat afvalpreventie centraal. Hoe kunnen consumenten ervoor zorgen dat ze minder afval produceren? Een week lang organiseert Zero Waste Nederland in samenwerking met tientallen partners, workshops, lezingen, evenementen en acties om de consument te helpen bewuster boodschappen te doen, zuiniger met spullen om te gaan, te delen, ruilen of lenen en minder snel weg te gooien. Consumenten kunnen zo op allerlei manieren ontdekken wat ze zelf kunnen doen.

1 dag geleden
Auto belandt op akker bij Arnemuiden

ARNEMUIDEN - De bestuurder van een personenauto is vrijdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Van Cittersweg bij Arnemuiden. Zijn auto kwam op een akker tot stilstand.

1 dag geleden
Boekpresentatie 'Middelburg, van laag tot hoog' vanmiddag in De Drvkkery Middelburg

MIDDELBURG -  Voor een stad in laag-Nederland vertoont Middelburg opmerkelijk veel hoogteverschillen -misschien niet spectaculair, maar wel heel kenmerkend. Wie bijvoorbeeld fietsend of lopend de 'klim' maakt van de Balans naar de Groenmarkt, ervaart het hoogteverschil van om en nabij vijfmeter (!) aan den lijve. En zo kent de binnenstad heel veel meer saillante hoogteverschillen. 

2 dagen geleden