Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leestip van Jacqueline: ‘Tot op het laatst niet duidelijk wie dader is’

Leestip van Jacqueline: ‘Tot op het laatst niet duidelijk wie dader is’

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip.

Het is deze week weer een keer de beurt aan Jacqueline Lamper. Zij komt met een thriller: ‘De Cursus’ van Elvin Post. “Omdat ik in het verleden heb genoten van ‘Arizona Blues’ was ik erg benieuwd naar de nieuwe Elvin Post: ‘De Cursus’. De Gouden Strop-winnaar voor ‘Groene Vrijdag’ en Diamanten Kogel-winnaar voor ‘Roomservice’ heeft mij niet teleurgesteld. Op Big Rock Island organiseert de bestsellerauteur Victor Aster een schrijfcursus voor negen cursisten. De kandidaten hebben geen telefoon en internet en zijn enkel aangewezen op elkaar zodat er ultieme concentratie is voor de cursus.”

Cursisten

“Met elf personen op een eiland. Elf totaal verschillende personen waarvan er al vrij snel twee worden vermoord. Er volgen er meer … Wie is de dader? Is het een van de cursisten? Viktor Aster zelf? Zijn assistent? Post houdt de spanning er lekker in en ik had tot op het laatste moment geen idee wie de dader zou kunnen zijn. Heerlijk om af en toe een Nederlandse thrillerauteur te lezen. Dit verhaal speelt zich overigens niet af in Nederland, maar op een eiland in Canada. Lekker spannend, doen!” 

Het Paard van Troje en De Koperen Tuin bezorgen ook deze titel gratis thuis.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Heinkenszand maakt zich op voor braderie

HEINKENSZAND - Het blijft spannend, maar zoals het er nu naar uitziet, komt er eindelijk weer een braderie in Heinkenszand: op zaterdag 14 augustus.De braderie duurt van 9.30 tot 17.00 uur. ‘Kom genieten van het gezellige sfeertje in het dorpscentrum, de gekleurde kraampjes, lekkere hapjes en drankjes en muziek’, aldus de organisatie. ‘Trek wel goede schoenen aan, want deze braderie wordt niet voor niets de Langste Braderie van Zeeland genoemd.’

1 uur geleden
‘Mossel- en Oesterboulevard in Yerseke trekt de hele zomer bezoekers’

YERSEKE - De Mossel- en Oesterboulevard in Yerseke is tot en met 29 september dagelijks te bezoeken. Op woensdag zijn er extra activiteiten, onder de naam ‘Mosseldag’. Zo is aan de Havendijk, uitkijkend op de oesterputten en kotters op de Oosterschelde, de expositie ‘Zeeuws Meisje #broederschap’ van Rem van den Bosch te zien.

3 uur geleden
Twee bomen weg uit Marktstraat ‘s-Heerenhoek

‘s-HEERENHOEK - Aan de Marktstraat in ‘s-Heerenhoek laat de gemeente Borsele twee platanen kappen.

5 uur geleden
Propeller, Future Dance en meer op kermis in Goes

GOES - Goed nieuws voor kermisliefhebbers: de kermis in Goes kan doorgaan. Vanaf vrijdag 6 augustus zijn de attracties, net als vorig jaar, te vinden op het terrein bij de Zeelandhallen.

7 uur geleden
De Regenboog in Nieuwdorp zwaait school voor altijd uit

NIEUWDORP - Zestig jaar heeft het gebouw aan de Prinses Irenestraat 1 in Nieuwdorp dienst gedaan als school. Nu is het op en wordt het gesloopt, om plaats te maken voor een multifunctionele accommodatie (mfa), waarin naast basisschool De Regenboog ook onder meer de kinderopvang een plek krijgt. Daar kunnen de kinderen straks zelfs op het dak leren, vertelt schooldirecteur Pieter Goudappel. “Dat is efficiënt ruimtegebruik, maar ook is buiten leren goed voor de kinderen.”

9 uur geleden
Twaalf kanshebbers voor ‘Leukste uitje van Zeeland’ zijn bekend

Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Zeeland 2022’ van de ANWB.

1 dag geleden
De Zeeuwse Connectie deelt weer extra prijzen uit

Stichting De Zeeuwse Connectie heeft weer een groep geslaagden verrast met een extra prijs in hun campagne om jonge Zeeuwen verbonden te houden met hun geboortegrond.Eliza, Youp, Arco, Lars, Mike, Rose-Lynn, Bram, Pascal, Quinty, Dirk, Cadovius, Raul, Micha, Simone, Yarah, Thomas, Amber, Daantje, Emma, Mark, Remco, Rutger, Sander en Tom kregen cadeaus zoals festivaltickets, waardebonnen en een gaming pc. Deze jongeren hadden zich bij Stichting De Zeeuwse Connectie aangemeld voor een cadeaupakket voor geslaagden ter waarde van 225 euro en zijn daarnaast geloot voor de extra prijzen.

1 dag geleden