Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leestip van Jacqueline: ‘Tot op het laatst niet duidelijk wie dader is’

Leestip van Jacqueline: ‘Tot op het laatst niet duidelijk wie dader is’

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip.

Het is deze week weer een keer de beurt aan Jacqueline Lamper. Zij komt met een thriller: ‘De Cursus’ van Elvin Post. “Omdat ik in het verleden heb genoten van ‘Arizona Blues’ was ik erg benieuwd naar de nieuwe Elvin Post: ‘De Cursus’. De Gouden Strop-winnaar voor ‘Groene Vrijdag’ en Diamanten Kogel-winnaar voor ‘Roomservice’ heeft mij niet teleurgesteld. Op Big Rock Island organiseert de bestsellerauteur Victor Aster een schrijfcursus voor negen cursisten. De kandidaten hebben geen telefoon en internet en zijn enkel aangewezen op elkaar zodat er ultieme concentratie is voor de cursus.”

Cursisten

“Met elf personen op een eiland. Elf totaal verschillende personen waarvan er al vrij snel twee worden vermoord. Er volgen er meer … Wie is de dader? Is het een van de cursisten? Viktor Aster zelf? Zijn assistent? Post houdt de spanning er lekker in en ik had tot op het laatste moment geen idee wie de dader zou kunnen zijn. Heerlijk om af en toe een Nederlandse thrillerauteur te lezen. Dit verhaal speelt zich overigens niet af in Nederland, maar op een eiland in Canada. Lekker spannend, doen!” 

Het Paard van Troje en De Koperen Tuin bezorgen ook deze titel gratis thuis.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Mosseldag in een nieuwe schelp

YERSEKE - De traditionele Mosseldag in Yerseke gaat niet door, maar wél brandt op 5, 6 en 7 augustus het Mosselfestival los. “We willen de nostalgie van Mosseldag en Mosselrock terugbrengen in ons evenement”, vertelt Yvonne Koutstaal, van de organisatie. “Kleinschaliger, lokaler en toegankelijker voor iedereen in en om Yerseke.”

7 uur geleden
Panna Knock Out Championship Goes

GOES - Op zaterdag 3 juli organiseert SMWO in samenwerking met Panna Knock Out het Panna Knock Out Championship op speelterrein ’t Schenge in Goes voor jeugd van 8 t/m 18 jaar. Het kampioenschap vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur.

10 uur geleden
Bijenzwerm? Bel de imker!

GOES - In de maanden mei tot en met juli zwermen de bijen. “Een imposant gezicht en geen reden tot paniek”, aldus imkersvereniging de Bevelanden.

1 dag geleden
Wethouder geeft gastles over mantelzorg: ‘Er is hulp als het te veel wordt’

BORSSELE - De Borselse wethouder Marga van de Plasse gaf dinsdagmiddag een gastles over mantelzorg op de ds. Kerstenschool in Borssele. “Leuk vond ik het dat de jongens en meiden volop voorbeelden noemden van momenten dat ze aan zet zijn om thuis een handje toe te steken”, blikt de wethouder terug. “Ben ik dan mantelzorger, was een van de vragen. Tja, eigenlijk is dat pas aan de orde als je dagelijks belast wordt met de zorg voor een familielid. Zodanig dat tijd voor school, sport en vriendjes in de knel komt. Dan is het tijd om aan de bel te trekken en erover te praten.” 

1 dag geleden
Technieknieuws: Paree neemt In Tec over

‘s-HEERENHOEK - Techniekbedrijf Paree uit ‘s-Heerenhoek heeft In Tec Installatietechniek uit Kapelle overgenomen.

1 dag geleden
Borsele heeft geen geld voor nieuwe plannen

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele heeft de komende jaren geen geld om nieuwe plannen uit te voeren. 

2 dagen geleden
Modelbouwshow deze zomer eenmalig in Brabant

GOES - De Modelbouwshow, traditiegetrouw in de Zeelandhallen in Goes, is dit jaar voor één keer in Noord-Brabant te bezoeken. De 29e editie van dit festijn voor het hele gezin wordt zaterdag 10 en zondag 11 juli gehouden in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Hier zijn een exclusief binnen- én buitenterrein een grote toegevoegde waarde voor het evenement. In 2022 keert de show ‘gewoon’ weer terug naar de Zeelandhallen.‘Het programma krijgt steeds meer vorm’, vertelt Mark Albada Jelgersma van Libéma, organisator van de grootste modelbouwshow van de Benelux, in Autotron in ’s-Hertogenbosch. ‘Het is een festijn voor jong en oud, waar liefhebbers van modelbouw en bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen.

2 dagen geleden