Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leerlingen AMV’ers krijgen hun muziekdiploma

Leerlingen AMV’ers krijgen hun muziekdiploma

WEMELDINGE – Afgelopen woensdag 21 juli was het feest in Wemeldinge. De leerlingen van Wim Steenbakker, die dit schooljaar Algemene Muzikale Vorming (AMV) hebben gevolgd, kregen hun diploma uitgereikt.

De kinderen hadden, mede door corona, een bijzonder jaar achter de rug. Zo begonnen de muzieklessen binnen, daarna helemaal niet, toen buiten (alleen bij goed weer) en de laatste weken gelukkig weer gewoon binnen. Daarom is Wim met de kinderen van AMV nog een aantal weken langer doorgegaan dan gebruikelijk. Ook kon de jaarlijkse kerstmuziekavond, waarbij de AMV’ers altijd een stralend eerste optreden gaven, dit jaar helaas niet doorgaan! Om toch van elkaars muziek te kunnen genieten, zijn er filmpjes opgenomen waarbij zowel de AMV’ers als de andere leerlingen digitaal optraden en zo konden genieten van elkaars muziek. Aan de digitale optredens werd een prijsvraag gekoppeld. De winnaar werd verrast met een “prachtige” taart!

Eind september gaan we weer vol goede moed beginnen aan een nieuw cursusjaar AMV voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool. De lessen vinden plaats op de woensdagmiddag in Wemeldinge. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor kinderen die houden van muziek. Meer informatie is te vinden op www.wimsteenbakker.nl of door contact op te nemen via [email protected]

Meer uit Reimerswaal

Zaterdag is het Zeeuwse Veteranen Dag in Middelburg

MIDDELBURG - Op zaterdag 10 juni is er weer een Zeeuwse Veteranen Dag. Sinds vorig jaar is gekozen om de activiteiten van deze dag op het Abdijplein van de Zeeuwse Hoofdstad te organiseren. Dit houdt in dat er geen parade door de stad komt en ook geen defilé op de Markt.  

6 uur geleden
Neergestort vliegtuig bij Rilland blijkt loos alarm

RILLAND - In de omgeving van Rilland hebben hulpverleners gezocht naar een mogelijk neergestort sportvliegtuigje. Er kwam omstreeks 14.50 uur een melding binnen bij de meldkamer van de politie.

6 uur geleden
Final League bij v.v. Kapelle om voetbal voor meiden te promoten

KAPELLE - Iedereen is zaterdag welkom op het complex van v.v. Kapelle voor de Final League. Deze dag promoot voetbal onder meiden. Er zijn wedstrijden en allerlei andere activiteiten. Danique Tolhoek, oud-speelster van Kapelle en vanaf volgend seizoen uitkomend in Ajax 1, verzorgt de prijsuitreiking.

7 uur geleden
Truckrit van Davogé weer terug

OOSTDIJK - Afgelopen zaterdag vond de negentiende editie van de jaarlijkse truckrit van stichting Davogé na lange tijd weer plaats. Een hartverwarmend evenement dat speciaal is georganiseerd voor mensen met een beperking. Er was niet alleen de bekende truckrit, maar ook een spelletjesprogramma, verschillende demonstraties van onder ander de brandweer en nog veel meer.

1 dag geleden
Urker Mans Formatie treedt op in Yerseke

YERSEKE - Op zaterdag 10 juni hoopt de Urker Mans Formatie een concert te verzorgen in de Herv. kerk van Yerseke. De UMF is een unieke groep van 13 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. Zij zullen een mix van psalmen en geestelijke liederen zingen. Hugo van der Meij (piano) en Jolanda van de Wege (panfluit) zullen de Formatie muzikaal begeleiden en muzikale intermezzo’s laten horen.

1 dag geleden
Brandweer haalt schaap uit slootkant bij Yerseke

YERSEKE - De brandweer is maandagavond rond 19:30 uur opgeroepen om een schaap uit de slootkant te halen in de Yerseke Moer. Het schaap is op nog onbekende manier buiten de omheining gekomen en stond de spuitgasten uit Yerseke schaapachtig aan te kijken bij hun aankomst.

1 dag geleden
Meld je aan voor Wemeldinge's Got Talent

WEMELDINGE - Op 1 juli vind in Wemeldinge het Zomerfeest Wemeldinge plaats. 

3 dagen geleden