Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Laura Pausini test positief op corona na songfestivalfinale

Laura Pausini test positief op corona na songfestivalfinale

TURIJN (ANP) - De Italiaanse zangeres en presentatrice Laura Pausini heeft rond de finale van het Eurovisie Songfestival corona opgelopen. Ze maakte dat op Instagram bekend.

Pausini verdween tijdens het slotstuk van de liveshow al even van het podium omdat ze zich niet lekker voelde. Zondag meldde ze dat ze last had van een lage bloeddruk en daarom op advies van het medische team even moest pauzeren. Vrijdag leek de Italiaanse ook al ziek te zijn en ontbrak ze voor een groot deel bij de repetities.

"Nou ja, er was dus toch iets mis", geeft Pausini nu aan. "Ik voel me sinds zaterdag niet lekker. Ik dacht dat het kwam door de vermoeidheid maar ik ben er net achter gekomen dat ik corona heb." Vanwege haar positieve test zit Pausini nu in isolatie en mag ze niet reizen. Daardoor mist ze een optreden in Florida.

Coronamaatregelen

De Italiaanse songfestivalorganisatie liet vorige week woensdag in overleg met de stad Turijn plots haast alle coronamaatregelen vallen. Delegaties, pers en andere werknemers hoefden daardoor niet meer verplicht te testen voordat ze de arena zouden betreden.

Het testen bleek in PalaOlimpico al een beetje nattevingerwerk, aldus betrokkenen. Mensen hoefden niet te wachten op hun uitslag en konden gewoon het songfestivalterrein binnen en daar eventueel corona overdragen.

Meer uit Entertainment

Philippe Geubels en Erik van Muiswinkel in nieuwe De slimste mens

HILVERSUM (ANP) - Philippe Geubels, Erik van Muiswinkel, Anniko van Santen en Tim Senders behoren tot de deelnemers van het nieuwe seizoen van De slimste mens. Op maandag 11 juli start het twintigste seizoen van de kennisquiz op NPO 2.

2 dagen geleden
Dit najaar nieuw seizoen van Holleeder-serie Judas

HILVERSUM (ANP) - Het nieuwe seizoen van de serie Judas is dit najaar te zien op Videoland. Het tweede seizoen, met als titel Judas II: Dagboek van een Getuige, is het vervolg op Judas dat in 2019 op de streamingdienst verscheen.

2 dagen geleden
Hoge onderscheidingen voor choreograaf Ton Wiggers van Introdans

ARNHEM (ANP) - Ton Wiggers, de oprichter en scheidend directeur van het dansgezelschap Introdans, heeft zaterdagavond van prinses Margriet de eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje uitgereikt gekregen. Wiggers ontving de onderscheiding in Stadstheater Arnhem na afloop van de laatste voorstelling van het theaterseizoen. In de pauze had hij al de Gouden Erepenning van de provincie Gelderland ontvangen.

3 dagen geleden
Sean Penn aanwezig bij hoorzitting Capitool-bestorming

WASHINGTON (ANP) - Sean Penn was donderdag een opvallende aanwezige bij de publieke hoorzitting van de parlementaire commissie die de bestorming van het Capitool in Washington op 6 januari 2021 onderzoekt. De 61-jarige acteur was naar eigen zeggen slechts aanwezig om "als burger te observeren", meldt CNN.

5 dagen geleden
Advocaat betwist DNA-vondsten na overval op Nikkie de Jager

ROTTERDAM (ANP) - De advocaat van Eddie N. (25), die wordt verdacht van de gewapende overval op YouTube-ster Nikkie de Jager en haar vriend, zet vraagtekens bij de DNA-sporen die van de Rotterdammer zijn gevonden in de woning van de slachtoffers. Dat zijn DNA zat op koorden die door de overvallers zijn achtergelaten, biedt volgens de raadsman te weinig bewijs dat N. bij de overval betrokken was. Hij pleitte voor vrijspraak.

6 dagen geleden
Rolling Stones kondigen nieuw optreden SIXTY-tour aan

BERLIJN (ANP) - The Rolling Stones hebben nog een optreden aangekondigd voor hun SIXTY-tour. De Britse band zal op 3 augustus te zien zijn in het Berlijnse theater De Waldb├╝hne in Duitsland.

6 dagen geleden
Hadewych Minis en Jacob Derwig genomineerd voor Toneelprijzen

AMSTERDAM (ANP) - Hadewych Minis en Jacob Derwig maken dit jaar kans op respectievelijk de Theo d'Or en de Louis d'Or, de toneelprijzen van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Minis is genomineerd voor haar rol in Girls & Boysen Derwig vanwege Verdriet is het ding met veren.

1 week geleden