Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ladies Nightride kleurt Grote Markt niet meer geel, maar blauw

Ladies Nightride kleurt Grote Markt niet meer geel, maar blauw

GOES - De vijfde Ladies Nightride vindt plaats op vrijdag 14 juni. Start- en finishpunt zijn zoals altijd op de Grote Markt in Goes.

De benefiettocht vindt traditiegetrouw plaats op de dag voor de Delta Ride for the Roses in Goes, maar deze vindt dit jaar niet plaats.

In plaats daarvan is op zaterdag de Delta Ride Zeeuws-Vlaanderen.

Landelijk

Op zondag 15 september is de gemeente Goes voor de derde keer gastheer van de landelijke Ride for the Roses. Aan het programma van de Ladies Nightride is een tocht van 45 kilometer toegevoegd.

Van de dames op deze afstand wordt verwacht dat ze fietsen op een racefiets of E-bike. Zij moeten namelijk om 22.00 uur terug zijn, net als de deelnemers aan de 15 en 30 kilometer. Het evenement krijgt dit jaar een ander aanzien.

Blauw

Vijf jaar geleden vroegen de organisatoren aan alle deelnemers of ze geel wilden dragen vanwege de Tour de France in datzelfde jaar. Vanaf dit jaar zijn de website, het rugnummer en de T-shirts blauw. De opbrengst van de Ladies Nightride is bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Meer uit Beveland

Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

21 minuten geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

22 uur geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

1 dag geleden
Dode gevonden in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, bewoonster aangehouden

WOLPHAARTSDIJK -  In een arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode bewoner gevonden. 'Zijn doodsoorzaak wordt onderzocht', aldus de politie. 'Een bewoonster is aangehouden.' De politie onderzoekt of zij betrokken is bij het incident.

2 dagen geleden
Den Inkelcross is 9 december Zeeuws Kampioenschap

KRUININGEN - De Den Inkelcross in Kruiningen is aangewezen als het Zeeuws Kampioenschap Cross 2024. De bekende veldloop in het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt gehouden op zaterdag 9 december. De organisatie is in handen van atletiekvereniging AV'56 in Goes. 

2 dagen geleden
Sinterklaas arriveert met een brandweerwagen in Colijnsplaat na het missen van de boot

COLIJNSPLAAT- Groot feest was het zaterdagmiddag in Colijnsplaat. Want ook daar bracht de Sint samen met zijn pieten een bezoekje. In eerste instantie was het nog spannend of Sinterklaas wel zou komen want aan boord van de stoom(vissers)boot Pieternella waren alleen pieten! Sinterklaas arriveerde gelukkig later met een brandweerwagen. Hij had zich verslapen en de boot gemist. 

2 dagen geleden