Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Laatste voorronde Spectra te volgen via livestream

Laatste voorronde Spectra te volgen via livestream

OVEZANDE - De laatste voorronde van talentenwedstrijd Spectra vindt zaterdag plaats in podium De Klomp.

Publiekswinnaars van vorige ronden Rosann, Lost Contacts, Geen Dienst en Band be four You treden ‘s avonds op. De bands krijgen overdag workshops van professionals aangeboden.

Livestream

De winnaar krijgt een wildcard voor de finale van Spectra, die als het goed is volgend jaar plaatsvindt tijdens het Klomppop Festivalweekend. Aanvang van de finale is 20.00 uur. De voorronde is te volgen via een livestream op de kanalen van Spectra.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Veel activiteiten tijdens Kinderboekenweek

GOES - In de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde is veel aandacht voor de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en met 11 oktober. Het thema is dit jaar ‘En toen?’

7 uur geleden
Goes koopt zeven extra AED's om hartveilig te zijn

GOES - De gemeente Goes hangt nog zeven automatische defibrillatoren op om honderd procent hartveilig te zijn.

7 uur geleden
Zeeuwse aquacultuurbedrijven blijven zichzelf vernieuwen

KAMPERLAND - Er is vrijdag ruim 290.000 euro uitgedeeld aan bedrijven die samenwerken in innovatieve projecten. Dit keer ging het geld vooral naar ondernemingen die zich bezighouden met aquacultuur.

7 uur geleden
Erik van der Heijden: “Het allermooiste is van bijna niets iets groots creëren”

BERGEN OP ZOOM - Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Erik van der Heijden.

9 uur geleden
Luisterlijn start campagne 'de kunst van het luisteren'

VLISSINGEN - Vier op de vijf Nederlanders geeft aan niet altijd goed te luisteren tijdens een gesprek. Om de samenleving weer aan het luisteren te krijgen, start de Luisterlijn in de Week tegen Eenzaamheid, een campagne over ‘de kunst van het luisteren’.

12 uur geleden
Nieuwe lotgenotengroep voor nabestaanden van mensen die overlijden door zelfdoding

GOES - Emergis Preventie begint donderdag 29 oktober met een nieuwe lotgenotengroep voor nabestaanden van mensen die overlijden door zelfdoding.

14 uur geleden
Man gewond bij ongeval in Yerseke; veroorzaker gaat er vandoor

YERSEKE - Bij een ongeval op het verkeersplein aan de Molendijk/Welleweg in Yerseke is zondag omstreeks 17.30 uur een 68-jarige fietsende man gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist.

14 uur geleden