Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Laatste dag om aan te melden voor bijeenkomst Nollebos

Laatste dag om aan te melden voor bijeenkomst Nollebos

VLISSINGEN - Wie wil meedenken over de toekomst van het Nollebos en Westduingebied in Vlissingen, moet zich uiterlijk woensdag (9 september) aanmelden voor de informatiebijeenkomsten op dinsdag (14 september).

In het gemeentehuis in Vlissingen vinden maandag- en dinsdagavond in totaal vier bijeenkomsten plaats. Die van maandag zijn al vol. Op dinsdagavond zijn er nog plaatsen. Inschrijven kan via www.vlissingen.nl/nollebos.

Presentatie

De aanwezigen krijgen eerst een presentatie te zien. Daarna bezoeken ze vijf informatiepunten met ieder een eigen thema, bijvoorbeeld natuur, cultuurhistorie en bebouwing. “Bij elk punt geven begeleiders uitleg en beantwoorden vragen. Als er onvoldoende tijd is voor alle vragen, kunnen deelnemers tot en met vrijdag 25 september hun vraag op een kaart inleveren in de hal van het stadhuis.”

Magazine

Na de laatste sessie van dinsdag publiceert de gemeente Vlissingen een digitaal magazine waarin alles te lezen is. Tot maandag 28 september kunnen mensen vragen mailen naar [email protected]

Inschrijven

Kijk voor meer informatie op www.vlissingen.nl/nollebos.

Meer uit Vlissingen

Ruim 380 kilo cocaïne onderschept in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen werd afgelopen zaterdagmiddag, 30 september, een grote drugsvangst gedaan. Er werd maar liefst 380 kilo cocaïne in beslag genomen, verdeeld over twee verschillende locaties: aan boeien op zee en in een loods op het havengebied.

16 uur geleden
Gewonde motorongeluk A58 Vlissingen is 31-jarige man uit Zwartewaal

VLISSINGEN – De motorrijder die gisterenavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op de A58 bij Oost-Souburg is een 31-jarige man uit Zwartewaal.

16 uur geleden
Zeeuwse winnaars Kunstbende naar landelijke finale

Op zaterdag 30 september 2023 vindt het Kunstbende Young Creators Festival (de landelijke finale van Kunstbende) plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ruim 150 jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een mainstage.

3 dagen geleden
Dierenasiel Walcheren viert 12,5 jarig bestaan met open dag

VLISSINGEN - Het Dierenasiel Walcheren bestaat 12,5 jaar en viert dat met een open dag op 4 oktober, dierendag. Momenteel wonen er in het dierenasiel zo’n veertig katten en acht honden. “Maar acht honden valt heel erg mee,” weet beroepskracht Simone van Randwijk. “Meestal zijn dat er meer.”

3 dagen geleden
Gemeente neemt proef met doneerringen

VLISSINGEN - De gemeente begint met een proef om doneerringen te plaatsen in de binnenstad. De eerste doneerringen worden al geplaatst. In de doneerringen kunnen lege blikjes en flesjes worden geplaatst die door anderen kunnen worden meegenomen om in te leveren voor het statiegeld. De doneerringen komen er op initiatief van de fracties van SGP, SP en GroenLinks, die daar in juli een motie over hebben ingediend.

4 dagen geleden
Southern rock van Black Bottle Riot in de Piek

VLISSINGEN -  Zaterdag 30 september klinkt er weer eens southern rock in concertzaal de Piek in Vlissingen. HetNijmeegse viertal Black Bottle Riot speelt vurige rootsrock in de traditie van The AllmanBrothers Band, Tom Petty & the Heartbreakers en zelfs een scheutje Thin Lizzy.

4 dagen geleden
Politie onderzoekt overlijden in woning Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - In een woning in Oost-Souburg is woensdagmiddag een stoffelijk overschot gevonden in een rijtjeshuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

4 dagen geleden