Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KWF zoekt vrijwilligers voor organisatie van Samenloop voor Hoop

KWF zoekt vrijwilligers voor organisatie van Samenloop voor Hoop

HEINKENSZAND - KWF Kankerbestrijding wil in de gemeente Borsele een Samenloop voor Hoop organiseren.

Ze is op zoek naar mensen die mee willen helpen met de voorbereiding. Zij kunnen allerlei taken uitvoeren: communicatie, werving, logistiek, ondersteuning van (ex-)kankerpatiënten, amusement, ceremonies en financiën. “Het kost je wekelijks een paar uurtjes, maar het geeft voldoening om met iets moois bezig te zijn”, zegt Claire Stam van KWF Kankerbestrijding. 

Steun

Het evenement wordt op al langer meerdere plekken in het land georganiseerd. Het staat in het teken van ‘hoop en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft gehad’. 

Activiteiten

De Samenloop voor Hoop duurt 24 uur. Mensen wandelen over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen. Rond het evenement worden activiteiten georganiseerd. “Het samenzijn in een weekend biedt veel mensen hoop en troost. Het is een moment van verbondenheid met hun naasten”, aldus Stam. 

Aanmelden om mee te helpen met de organisatie kan via 06-30386182 of [email protected].          

Meer uit Beveland

Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

1 dag geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

1 dag geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

2 dagen geleden
Brand uitgebroken op schip in Scaldiahaven, bemanning veilig gesteld

NIEUWDORP - Zondagochtend is er brand uitgebroken aan boord van een schip dat aangemeerd ligt in de Scaldiahaven. De brandweer is ter plaatse en de bemanning is geëvacueerd.

2 dagen geleden
Vrouw (37) aangehouden voor overlast en mishandeling op treinstation Goes

GOES - Een 37-jarige vrouw uit Warnsveld is zaterdagmiddag aangehouden voor het veroorzaken van overlast op het treinstation. De vrouw heeft daarbij ook een agent geslagen en beledigd.

2 dagen geleden
Scooterbestuurster raakt gewond na botsing met auto op de Stelleweg

HEINKENSZAND- Een scooterbestuurster is zaterdagmiddag gewond geraakt op de Stelleweg. Dit gebeurde nadat ze in botsing kwam met een auto die een uitrit verliet. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

3 dagen geleden