Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kunstwerkplaats Kipvis opent de deuren als Kunstbordeel Vlissingen

Kunstwerkplaats Kipvis opent de deuren als Kunstbordeel Vlissingen

VLISSINGEN - Om aandacht te vragen voor de voortdurende lockdown waarin de culturele sector zich bevindt, opent Kunstwerkplaats Kipvis op zondag 23 januari en 30 januari de deuren als Kunstbordeel Vlissingen.

Sekswerkers mogen wel hun beroep uitoefenen en de cultuursector zit nog steeds op slot, dachten ze bij Kipvis. Met een knipoog openen ze hun atelier daarom als bordeel. Aanstaande en volgende week zondag kunnen de ateliers van 12 tot 17 uur worden bezocht, uiteraard met inachtneming van de coronaregels. De ateliers zijn barstensvol gevuld met werk, laat Kipvis weten en de kunstenaars willen hun werk graag met het publiek delen. Kipvis is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Dreesstraat in Paauwenburg.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Scooterrijder ernstig gewond na botsing

VLISSINGEN – Een 16-jarige scooterrijder is gisteravond per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte ernstig gewond na een botsing met een auto.

19 uur geleden
Familieportret De Ruyter gratis te zien in Muzeeum

VLISSINGEN - In het weekend van 21 en 22 mei kan iedereen gratis kennismaken met de nieuwe aanwinst van het Zeeuws maritiem Muzeeum: het familieportret van Michiel de Ruyter. Om de komst van dit topstuk te vieren kunnen alle bezoekers bovendien een gratis familieportret laten maken.

2 dagen geleden
Hulpdiensten uitgerukt voor bedrijfsongeval Vlissingen

VLISSINGEN - Een 36-jarige man uit Vlissingen die gisteren eind van de middag ernstig gewond raakte, is volgens de woordvoerder van de Arbeidsinspectie ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer zou bekneld hebben gezeten.

3 dagen geleden
Verbouwingen bij Scalda in Vlissingen

VLISSINGEN - Scalda werkt voortdurend aan de toekomst. Met een strategisch huisvestingsbeleid anticipeert Scalda op ontwikkelingen in het onderwijs en de studentenpopulatie. Eén van de huisvestingsprojecten van Scalda is het inpassen van de opleidingen Laboratoriumtechniek en Elektrotechniek in Technum, aan de Edisonweg in Vlissingen en de verhuizing van de opleidingen ICT niveau 2 en 3 naar de C vleugel van de Edisonweg. Om dit mogelijk te maken moeten zowel Technum als de C vleugel verbouwd worden. Advies- en ingenieursbureau Sweco verzorgt het projectmanagement en geeft sturing aan het proces.

3 dagen geleden
Scouting de Watergeuzen viert jubileum Scoutcentrum Zeeland

VEERE - Op het kampeerveld HH, dat vernoemd is naar Herman Heyliger, een van de oprichters van het Scoutcentrum Zeeland, staat een bruine tent. Er komt rook uit de tent en er klinken piepjes en plofjes. De warrige professor Tempos Gronos de Wit komt naar de scouts toegelopen en zegt dat het helemaal mis is gegaan. Zijn tijdreismachine is op hol geslagen en de scouts moeten hem helpen. 

5 dagen geleden
‘Elke dag de boulevard. Elke dag anders’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

5 dagen geleden
Vlissingse scouts hadden een geslaagd jubileumkamp

VEERE - Scoutcentrum Zeeland is jarig en houdt een feestje, een slaapfeestje wel te verstaan. 460 bevers, welpen, scouts en zeeverkenners zijn naar het scoutcentrum gekomen om het jubileumkamp mee te vieren. Het centrum bestaat 52 ½ jaar en viert dat met een tijdreis.

6 dagen geleden