Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

MIDDELBURG - Stap tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op 5 december gerust vrijblijvend binnen bij een atelier, galerie of museum en laat u verrassen of inspireren. Alle deelnemers van de kunstroute openen hun deuren deze zondagmiddag tussen 13.00 ten 17.00 uur speciaal voor u. Op andere dagen kunt u er ook op afspraak terecht. Geniet van de uitgebreide en interessante collecties en artistiek vervaardigde kunst. 

Geef kunst cadeau
En mocht u een leuk en origineel eindejaarcadeau voor uw familielid, die dierbare vriend of attente collega zoeken denk dan ook eens aan kunst. Verras hen met een kleurrijk schilderij van verstilde vogels of levendige vergezichten, mooi uitgelichte fotografie of speciaal ontworpen sierraden. Maar u vindt bij de routedeelnemers ook kunstig vervaardigde beelden, objecten van keramiek, gips of porselein, met de hand ingebonden (voor-)leesboeken, unieke of ludieke prenten en nog zoveel meer. Hoe leuk is het om kunst cadeau te geven? Zelf houden mag natuurlijk ook.

Afscheid atelier Gerdi Zwaan
Voor deze zondagmiddag attenderen wij u speciaal op het atelier van Gerdi Zwaan aan de Schuitvlotstraat 24b. De laatste kans om haar kunstwerken te bewonderen nadat ze ruim 20 jaar zeer succesvol als monumentaal keramist hier werkzaam is geweest. Deze middag noemt ze zelf heel toepasselijk haar zwanenzang; eind van het jaar sluit ze haar atelierdeuren. We gaan haar deelname aan de Kunst- en Cultuurroute Middelburg maar ook haar inzet als vrijwilliger enorm missen.

Kijk voor meer cadeau-inspiratie en routedeelnemers op www.kunstroutemiddelburg.nl.[n]
 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Leerlingen Wilgenhof ontdekken eigen passies

MIDDELBURG – Hoe vet is het om wethouder te zijn of journalist? Op basisschool Wilgenhof in Middelburg was donderdag de aftrap van het onderwijsproject IMC Basis van Stichting IMC Weekendschool. Daarbij komen gastdocenten in de klas vertellen over hun werk om zo de kinderen te inspireren en na te laten denken over hun toekomst. Het project loopt twee jaar.    

12 uur geleden
Politie zoekt camerabeelden van route Belgische verdachte De K.

VROUWENPOLDER - De politie is op zoek naar camerabeelden die meer informatie kunnen geven over de ontvoering en de dood van het 4-jarige jongetje Dean waarvoor de Belgische De K. als verdachte is aangehouden. De verdachte reed in een lichtgrijze Peugeot 206 met kenteken 2-ACR-250. De man heeft deze route gereden op zaterdag 15 januari 2022. Het onderzoek richt zich op de aanwezigheid van het jongetje Dean in de auto of bij de verdachte.

12 uur geleden
Gewonde na ongeval in Middelburg

MIDDELBURG - Een persoon is woensdag per traumahelikopter naar het ziekenhuis gevlogen. Eerder was het slachtoffer betrokken bij een ongeval in Middelburg.

1 dag geleden
#Museumgym: Walcherse Musea protesteren tegen sluiting met beweging en hersengymnastiek

MIDDELBURG - Diverse Musea doen vandaag mee aan de landelijke actiedag van de cultuursector, uit protest tegen de gedwongen sluiting in het kader van de coronamaatregelen van het kabinet. Bij de musea is vandaag het motto: ‘musea openen hun deuren voor een mentale booster’.

1 dag geleden
Grootschalige aanpak kunstgrasvelden Middelburg

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg gaat een groot aantal kunstgrasvelden renoveren. Het gaat om de velden bij Korfbalvereniging ONDO, Korfbalvereniging TOP, de kunstgrasvelden Sportpark VeersePoort en het Cruijff Court. De twee korfbalvelden van ONDO en TOP worden uitgebreid naar drie. Met de renovatie voldoen de velden straks weer aan de normen.

1 dag geleden
Letsel bij botsing auto’s A58 Middelburg

MIDDELBURG - Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de A58 tussen Middelburg en Oost-Souburg is dinsdagavond laat één persoon gewond geraakt.

1 dag geleden
Uitslaande brand in woning Middelburg

MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een uitslaande brand in een woning aan de Park De Moucheron, in Middelburg-Zuid.

1 dag geleden