Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kruiningen deelt tik uit in topper

Kruiningen deelt tik uit in topper

KRUININGEN - Eindelijk was het dan weer een speelronde zoals voorheen, alle hoofdmachten kwamen in actie op zaterdag 19 maart. Dit veelal door besmettingen, zo niet blessureleed. 

Yerseke verloor in de slotfase 2 dure punten tegen hekkensluiter S.S.V.’65 in de 2e klasse E. Krabbendijke deed wat er benodigd was, winnen van NOAD’67 waar Kapelle dat doordeweeks deed van Zwaluwe, echter kregen zij zaterdag klop van Tholense Boys in de 3e klasse B. 

In de 4e klasse A moest Wemeldinge zijn meerdere erkennen in en tegen Vc Vlissingen. 

De overige hoofdmachten uitkomende in de 4e klasse B verloren op koploper Kruiningen na, Rillandia verloor in en tegen Brouwershaven, Sc Waarde ging onderuit in Poortvliet tegen S.P.S. en Hansweertse Boys verloor nipt in en tegen Sc Stavenisse. 

S.S.V.’65-Yerseke 3-3 

(Guus de Leeuw 0-1, Xander van der Poel 0-2, Erwin van de Linden 1-2 en 2-3, Jari Christiaanse 1-3, Timo Jansen 3-3). Yerseke leek af te stevenen op een verwachte zege tegen de hekkensluiter, de slotminuten bepalend in het uiteindelijke 3-3 gelijke spel. Hierdoor een virtuele 6e positie met dinsdag de kans om te stijgen uit tegen Serooskerke in een inhaalwedstrijd

NOAD’67-Krabbendijke 1-2 

(Joey de Rooij 0-1, Machiel Lindhout 0-2, Lars Steijn 1-2). Voor een aantal teams in de 3e klasse B in het de zaak weg te geraken uit de onderste regionen, waaronder ook Krabbendijke. En dan moet je winnen van de hekkensluiter NOAD’67 een directe concurrent, het werd een nipte 1-2 zege waardoor Krabbendijke een positie stijgt. Dinsdagavond de kans om thuis tegen hoog genoteerde Prinsenland te stunten in een inhaalwedstrijd. 

Kapelle-Prinsenland 1-4 

(Jasper Wiens 0-1, Sam Nieuwkoop 0-2, Jasper Vink 1-2, Youri Boudou 1-3, Melvin Lisseveld 1-4). Een vreemd seizoen, maar wel buiten de gevarenzone. Het lijkt erop dat Kapelle degradatie wel zal voorkomen gezien zij na de winterstop de benodigde punten pakten, niets is zeker met de tot nu toe 18 behaalde punten. En dan is elke wedstrijd een kans om de marge te vergroten op de lager geklasseerden. Tegen Prinsenland een matige prestatie wat voor een wisselvallige periode zorgt met wel de 6e positie. 

Kruiningen-S.K.N.W.K. 1-0 

(Joel Danielse 1-0). Koploper Kruiningen heeft het geluk aan zijn zijde, of ze dwingen het af. Het is de laatste weken niet top, ook in de topper op de ‘Kruse Mat’ had een gelijkspel terecht geweest. S.K.N.W.K. gelijkwaardig de nummer 2 op de ranglijst. Ook Fc De Westhoek’20 ging op eigen veld onderuit tegen W.I.K.’57, waardoor Kruiningen de marge vergroot op de twee achtervolgers. Joel Danielse zijn doelpunt in winkelhaak goed genoeg voor de drie punten. 

Brouwershaven - Rillandia 3-1 

(Wesley Dalebout 1-0 en 2-0, Wessel In de Weij 2-1, Senna Steenhorst 3-1). Nadat Rillandia verloor doordeweeks van Smerdiek, mocht het afreizen naar Brouwershaven. Maar ook deze uitwedstrijd ging verloren wat Rillandia op een 10e positie brengt. 

Sc Stavenisse-Hansweertse Boys 1-0

(Jan-Kees Oostdijk 1-0). Uit bij de hekkensluiter is het Hansweertse Boys niet gelukt om een gewenst resultaat te boeken, door de nederlaag staan nu beide clubs op 5 punten. Het doelsaldo houdt Sc Stavenisse op de laatste positie meet een voorlaatste voor ‘The Boys’. 

Vc Vlissingen-Wemeldinge 5-1 

(Hoessein Bouzambou 1-0 en 2-0, Kevin Delgado Alves 2-1, Khalid El Hattach 3-1 en 4-1, Said Bouzambou 5-1). Wemeldinge zakt door het verlies naar de 7e positie op de ranglijst in de 4e klasse A.

Meer uit Reimerswaal

'Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle in jachthaven Yerseke'

YERSEKE - De jachthaven van Yerseke is donderdag onderworpen aan een uitgebreide controle. Daarbij zijn geen strafbare feiten geconstateerd, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

1 dag geleden
Doe- en Dagcentrum Reimerswaal iedere woensdag open in Kruiningen

KRUININGEN - Met de groeiende vergrijzing in onze samenleving en een dalend aantal zorgmedewerkers, wordt het steeds uitdagender om hoogwaardige zorg te bieden aan ouderen. Om deze uitdagingen aan te pakken en ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, is in Kruiningen het Doe- en Dagcentrum Reimerwaal geopend. Het is iedere woensdag te bezoeken in het dorpshuis in Kruiningen.

3 dagen geleden
Krabbendijke krijgt dit najaar pumptrack, Yerseke en Kruiningen volgen later

KRABBENDIJKE - In de Kruisbessestraat in Krabbendijke legt de gemeente Reimerswaal dit najaar een pumptrack aan.

3 dagen geleden
Kapelle deelt boetes uit voor onjuist parkeren bij laadpaal

KAPELLE - Wie vanaf woensdag (10 juli) zijn brandstofauto in de gemeente Kapelle parkeert bij een openbare laadpaal voor elektrisch opladen, riskeert voortaan een boete van 129 euro.

3 dagen geleden
Norah Tramper en Ferry Schouwenaar got talent op Wemeldings Zomerfeest

WEMELDINGE - Dit weekend is tijdens het Wemeldingse Zomerfeest ook weer Wemeldinge's Got Talent georganiseerd. Tijdens het middagvullende programma deden negen deelnemers in de categorie onder twaalf jaar mee en twee deelnemers in de categorie boven twaalf. 

3 dagen geleden
Ongeval met quad in buitengebied bij Schore

SCHORE - In het buitengebied tussen Kapelle en Schore is een quadbestuurder maandagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

4 dagen geleden
Letsel bij ongeluk Westelijke Kanaalweg Wemeldinge

WEMELDINGE - Bij een verkeersongeval op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge is maandagmiddag iemand gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

4 dagen geleden