Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kruiningen deelt tik uit in topper

Kruiningen deelt tik uit in topper

KRUININGEN - Eindelijk was het dan weer een speelronde zoals voorheen, alle hoofdmachten kwamen in actie op zaterdag 19 maart. Dit veelal door besmettingen, zo niet blessureleed. 

Yerseke verloor in de slotfase 2 dure punten tegen hekkensluiter S.S.V.’65 in de 2e klasse E. Krabbendijke deed wat er benodigd was, winnen van NOAD’67 waar Kapelle dat doordeweeks deed van Zwaluwe, echter kregen zij zaterdag klop van Tholense Boys in de 3e klasse B. 

In de 4e klasse A moest Wemeldinge zijn meerdere erkennen in en tegen Vc Vlissingen. 

De overige hoofdmachten uitkomende in de 4e klasse B verloren op koploper Kruiningen na, Rillandia verloor in en tegen Brouwershaven, Sc Waarde ging onderuit in Poortvliet tegen S.P.S. en Hansweertse Boys verloor nipt in en tegen Sc Stavenisse. 

S.S.V.’65-Yerseke 3-3 

(Guus de Leeuw 0-1, Xander van der Poel 0-2, Erwin van de Linden 1-2 en 2-3, Jari Christiaanse 1-3, Timo Jansen 3-3). Yerseke leek af te stevenen op een verwachte zege tegen de hekkensluiter, de slotminuten bepalend in het uiteindelijke 3-3 gelijke spel. Hierdoor een virtuele 6e positie met dinsdag de kans om te stijgen uit tegen Serooskerke in een inhaalwedstrijd

NOAD’67-Krabbendijke 1-2 

(Joey de Rooij 0-1, Machiel Lindhout 0-2, Lars Steijn 1-2). Voor een aantal teams in de 3e klasse B in het de zaak weg te geraken uit de onderste regionen, waaronder ook Krabbendijke. En dan moet je winnen van de hekkensluiter NOAD’67 een directe concurrent, het werd een nipte 1-2 zege waardoor Krabbendijke een positie stijgt. Dinsdagavond de kans om thuis tegen hoog genoteerde Prinsenland te stunten in een inhaalwedstrijd. 

Kapelle-Prinsenland 1-4 

(Jasper Wiens 0-1, Sam Nieuwkoop 0-2, Jasper Vink 1-2, Youri Boudou 1-3, Melvin Lisseveld 1-4). Een vreemd seizoen, maar wel buiten de gevarenzone. Het lijkt erop dat Kapelle degradatie wel zal voorkomen gezien zij na de winterstop de benodigde punten pakten, niets is zeker met de tot nu toe 18 behaalde punten. En dan is elke wedstrijd een kans om de marge te vergroten op de lager geklasseerden. Tegen Prinsenland een matige prestatie wat voor een wisselvallige periode zorgt met wel de 6e positie. 

Kruiningen-S.K.N.W.K. 1-0 

(Joel Danielse 1-0). Koploper Kruiningen heeft het geluk aan zijn zijde, of ze dwingen het af. Het is de laatste weken niet top, ook in de topper op de ‘Kruse Mat’ had een gelijkspel terecht geweest. S.K.N.W.K. gelijkwaardig de nummer 2 op de ranglijst. Ook Fc De Westhoek’20 ging op eigen veld onderuit tegen W.I.K.’57, waardoor Kruiningen de marge vergroot op de twee achtervolgers. Joel Danielse zijn doelpunt in winkelhaak goed genoeg voor de drie punten. 

Brouwershaven - Rillandia 3-1 

(Wesley Dalebout 1-0 en 2-0, Wessel In de Weij 2-1, Senna Steenhorst 3-1). Nadat Rillandia verloor doordeweeks van Smerdiek, mocht het afreizen naar Brouwershaven. Maar ook deze uitwedstrijd ging verloren wat Rillandia op een 10e positie brengt. 

Sc Stavenisse-Hansweertse Boys 1-0

(Jan-Kees Oostdijk 1-0). Uit bij de hekkensluiter is het Hansweertse Boys niet gelukt om een gewenst resultaat te boeken, door de nederlaag staan nu beide clubs op 5 punten. Het doelsaldo houdt Sc Stavenisse op de laatste positie meet een voorlaatste voor ‘The Boys’. 

Vc Vlissingen-Wemeldinge 5-1 

(Hoessein Bouzambou 1-0 en 2-0, Kevin Delgado Alves 2-1, Khalid El Hattach 3-1 en 4-1, Said Bouzambou 5-1). Wemeldinge zakt door het verlies naar de 7e positie op de ranglijst in de 4e klasse A.

Meer uit Reimerswaal

Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

3 dagen geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

3 dagen geleden
Wet helpt gemeente Reimerswaal sneller te bouwen

KRUININGEN - Het Reimerswaalse college van burgemeester en wethouders wijst vijf gebieden in de gemeente Reimerswaal aan waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dat betekent dat de eigenaars deze gronden niet mogen verkopen aan wie zij willen, maar de grond eerst aan de gemeente moeten aanbieden. ‘Zo verstevigt de gemeente haar positie op de grondmarkt en kunnen we voorzien in de behoefte aan woningen en bedrijventerreinen de komende tien jaar’, verklaart wethouder Maarten Both. 

4 dagen geleden
Kapelse band Grote Geelstaart wint Spectra

OVEZANDE - De Kapelse muziekformatie de Grote Geelstaart heeft op festival Klomppop in Ovezande de bandcompetitie Spectra gewonnen.

4 dagen geleden
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

1 week geleden
Politie deelt 135 boetes uit tijdens verkeerscontrole

KRUININGEN - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden met inzet van onder meer een touringcar op de snelweg A58 in Zeeland. Ze heeft 135 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen, maar vooral het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van de auto.

1 week geleden
Yersekenaar zwaait met 'vuurwapen' bij verkeersruzie in Kruiningen

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden, omdat hij een vuurwapen tevoorschijn zou hebben gehaald bij een verkeersconflict in Kruiningen. Na onderzoek blijkt het te gaan om een nepwapen dat op het oog niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, aldus de politie.

1 week geleden