Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘Kromo’ opent De Bloesem in Kapelle officieel

‘Kromo’ opent De Bloesem in Kapelle officieel

KAPELLE - Met een clinic en meet & greet heeft olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo het nieuwe sportcentrum De Bloesem in Kapelle zaterdagmiddag officieel geopend.

Het nieuwe complex aan de Vroonlandseweg was al in gebruik, maar zaterdag waren er allerlei feestelijke activiteiten. Zo doken kinderburgemeester Nienke en loco-burgemeester Jon Herselman van de gemeente Kapelle het nieuwe zwembad in. Daarnaast verzorgde de Kapelse rolstoelbasketballer Joeri van Liere een clinic en met een stempelkaart konden kinderen deelnemen aan de ‘Kapelse Spelen’: een puzzeltocht langs verschillende verenigingen. Ook was er een technische rondleiding door het sportcentrum en verzorgde gymnastiekvereniging Olympia demonstraties in haar nieuwe gymzaal. 

Meer uit Reimerswaal

Molentocht op Eerste Pinksterdag: 'Passie voor rijdend erfgoed leeft in Zeeland'

GOES - Al meer dan 34 jaar wordt op de derde zondag van mei de Molentocht gereden waarbij 300 oldtimers de mooiste routes van Zeeland verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op eerste Pinksterdag. Gestart wordt vanaf Vliegveld Midden Zeeland en de finish is op de Grote Markt in Goes. Onderweg is er altijd een aantal tussenstops, dit jaar bij Rijtuig- en Meubelstoffeerderij C.J. Brouwer in 's-Heer Hendrikskinderen.

22 uur geleden
Kunstmarkt en Schildersdag in kerktuin Kapelle

KAPELLE - Kapelle Cultureel sluit vandaag traditiegetrouw het evenementenseizoen af met de jaarlijkse Kunstmarkt & Schildersdag.

1 dag geleden
Toujours Kapelle: Drukke en gezellige zaterdag voor de boeg

KAPELLE - Deze week is het Toujours Kapelle, met herdenkingen, maar ook feestelijke activiteiten. Deze meeste activiteiten vinden deze zaterdag plaats. 

1 dag geleden
Waterschap begint met jaarlijks onderhoud aan wegen door heel Zeeland

KRUININGEN/KAPELLE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met het jaarlijkse groot onderhoud aan waterschapswegen op diverse locaties in Zeeland. 'Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele dagen of weken', laat het waterschap weten. 

1 dag geleden
Drie dagen Kunst- en Natuurroute door Wemeldinge

WEMELDINGE - Kunst- en Natuurroute Wemeldinge viert het 25-jarig jubileum dit pinksterweekeinde. 

1 dag geleden
Waterschap: 'Dijkversterking komt op stoom'

KRUININGEN/KAPELLE - De jaarrekening over 2023 van waterschap Scheldestromen laat een positief slotsaldo zien van 1,78 miljoen euro. 

2 dagen geleden
Workshops op vernieuwd skatepark Wemeldinge zaterdag

WEMELDINGE - De gemeente Kapelle heeft nieuwe onderdelen geplaats op de skatebaan in Wemeldinge. Om dat te vieren zijn er zaterdag allerlei workshops.

2 dagen geleden