Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kroket op de boot even terug van weggeweest

Kroket op de boot even terug van weggeweest

VLISSINGEN/BRESKENS - Uit onderzoek door de Westerschelde Ferry blijkt dat de warme snack aan boord door reizigers wordt gemist, met name de kroket. Op 29 november, een dag die bekend staat als “Giving Tuesday”, kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen in de terminal in Vlissingen.

Uit recent onderzoek onder reizigers van de Westerschelde Ferry blijkt dat 43% van de reizigers behoefte heeft aan drinken en snacks aan boord. Na verder onderzoek via social media werd duidelijk dat vooral vaste reizigers, veelal studenten, hier behoefte aan hebben: ,,De kroket bleek het populairst onder onze vaste reizigers”.

Op dinsdag 29 november kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen aan het loket in de terminal van Vlissingen. De kroketten worden aangeboden in samenwerking met Cafetaria Koko.

De actie is een voorproefje voor wat er in het komende jaar gaat komen, waarin meerdere acties en belevenissen op het programma staan: ,,Zowel voor de vaste reiziger als de dagjesmensen willen we de overtocht net wat bijzonderder maken”

Meer uit Vlissingen

Ska met Natty Bo in de Piek

Ska met Natty Bo in de Piek

8 uur geleden
Bijzonder concert Vlijt & Friends in Sint Jacobskerk

VLISSINGEN - Vrijdag 24 mei geeft muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Oost-Souburg in samenwerking met diverse gasten een concert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Het concert is ter gelegenheid van het 25-jarig dirigentschap van de Souburgse dirigent Albert-John Vervorst. 

10 uur geleden
Douane onderschept 497 kilo cocaïne in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen heeft de Douane op zaterdag 18 mei een grote partij cocaïne onderschept. Bij een controle werd 497 kilo van de drugs aangetroffen, verborgen in een lading bananen afkomstig uit Ecuador.

11 uur geleden
Gemeente pleit voor behoud Lijn 57

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen heeft er bij vervoersmaatschappij Connexxion op aangedrongen dat Lijn 57 behouden moet blijven voor Oost-Souburg. Met ingang van 2026, wanneer de nieuwe busconcessie ingaat, wilde Connexxion de buslijn opheffen. "Dat het grootste dorp van Zeeland geen volwaardige busverbinding meer zou hebben is natuurlijk ongehoord," aldus wethouder Albert Vader.

11 uur geleden
'Reinier de bootjesman' komt naar Vlissingen Maritiem

VLISSINGEN - Hij is een fenomeen in de Amsterdamse grachten: Reinier de bootjesman met zijn muziekboot. Hij komt tijdens Vlissingen Maritiem op zaterdag 1 juni voor het Vrolijk Varend Defilé Vlissingen. Iedereen die een bootje heeft wordt gevraagd deze te versieren en mee te varen met het defilé.

1 dag geleden
Tien jaar Project Postmaatje: 'De goeie zijn met meer'

VLISSINGEN - Een leuke kaart sturen naar iemand die eenzaam is, ziek is, iemand die jarig is of iemand die gewoon wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat is in het kort wat het Project Postmaatje behelst. Het project begon tien jaar geleden in Vlissingen en tegenwoordig zijn de postmaatjes in heel Nederland en ook in België actief.

1 dag geleden
Sira Kamermans nieuwe directeur-bestuurder l'escaut

VLISSINGEN - Sira Kamermans wordt per 1 juli 2024 aangesteld als directeur-bestuurder van l'escaut. De huidige directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter, neemt met ingang van 1 juli 2024 afscheid. Sira Kamermans is op dit moment werkzaam als manager wonen bij zorgorganisatie Allevo.

2 dagen geleden