Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kroket op de boot even terug van weggeweest

Kroket op de boot even terug van weggeweest

VLISSINGEN/BRESKENS - Uit onderzoek door de Westerschelde Ferry blijkt dat de warme snack aan boord door reizigers wordt gemist, met name de kroket. Op 29 november, een dag die bekend staat als “Giving Tuesday”, kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen in de terminal in Vlissingen.

Uit recent onderzoek onder reizigers van de Westerschelde Ferry blijkt dat 43% van de reizigers behoefte heeft aan drinken en snacks aan boord. Na verder onderzoek via social media werd duidelijk dat vooral vaste reizigers, veelal studenten, hier behoefte aan hebben: ,,De kroket bleek het populairst onder onze vaste reizigers”.

Op dinsdag 29 november kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen aan het loket in de terminal van Vlissingen. De kroketten worden aangeboden in samenwerking met Cafetaria Koko.

De actie is een voorproefje voor wat er in het komende jaar gaat komen, waarin meerdere acties en belevenissen op het programma staan: ,,Zowel voor de vaste reiziger als de dagjesmensen willen we de overtocht net wat bijzonderder maken”

Meer uit Vlissingen

Nollebos afgesloten na vondst lichaam

VLISSINGEN - Een deel van het Nollebos in Vlissingen is afgezet vanwege politie-onderzoek. In het bos is een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie is geen sprake van een ongeval of een misdrijf.

7 uur geleden
Vermoedelijke steekpartij aan Bellamypark, twee mensen gewond

VLISSINGEN - Bij een vermoedelijke steekpartij zijn afgelopen nacht aan het Bellamypark in Vlissingen twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten mee naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Concerten Vlissingen kondigt festival aan

VLISSINGEN - Het eerstvolgende concert van de Stichting Concerten Vlissingen wordt gehouden op zondag 5 februari in hotel Arion. Broers Balder en Jappe Dendievel spelen hobo en fagot en brengen tijdens het concert werken van Telemann, Fiala, Britten, Henderickx en Bozza.

2 dagen geleden
Pizzabezorgster gewond bij ongeval Van Dishoeckstraat

VLISSINGEN – Een pizzabezorgster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Ze is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

3 dagen geleden
Klassieke muziek met zicht op zee

VLISSINGEN - De Stichting Concerten Vlissingen heeft een nieuwe thuisbasis gevonden in hotel Arion op de boulevard. “Er zijn niet veel zalen meer in Vlissingen,” vertelt Jos Jobse van de Stichting Concerten Vlissingen. “We konden niet meer in de Sint Jacobskerk terecht maar hebben nu een prachtige locatie bij Arion.”

3 dagen geleden
Schade bij botsing op Ritthemsestraat Ritthem

RITTHEM – Bij een ongeval op de Ritthemsestraat bij Ritthem zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.

3 dagen geleden
Kinderboek over Frans Naerebout

VLISSINGEN - ‘Maxwell bij Frans Naerebout’, zo heet het eerste kinderboek van Kimberley Osterloh. Ze maakte zelf de illustraties en schreef het verhaaltje van het prentenboek. “Ik teken en schilder al mijn hele leven,” vertelt Osterloh. “Mijn vader schilderde en mijn opa’s van beide kanten. Ik had niet echt een aanleiding om er iets mee te doen, maar nu wel.”

4 dagen geleden