Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kringloop 2e Kans Stalland na verbouwing weer open

Kringloop 2e Kans Stalland na verbouwing weer open

SINT-ANNALAND - Na een korte onderbreking van twee weken gaan vandaag de deuren van Kringloop 2e Kans Stalland weer open. De winkel is dan uitgebreid met een nieuwe loods van ruim 300 vierkante meter, verdeeld over twee etages. Het totale beschikbare oppervlakte is ruim 750 vierkante meter. Hierdoor wordt het mogelijk om het assortiment verder uit te breiden.

Op de bovenverdieping wordt voornamelijk kleding aangeboden. Op de begane grond is er een eigentijdse werkplaats waar van alles wordt gemaakt en gerepareerd. In de nieuwe loods worden de goederen ingenomen, nadat ze bekeken zijn of ze verkoopbaar zijn. Wanneer nodig wordt de kleding vooraf gewassen. 

Ook is er ruimte gecreëerd voor het aanbieden van grotere meubels, iets wat tot op heden niet mogelijk was. Ook is er nu een ruimte voor dagbesteding ‘Kansrijk’. Op het buitenterrein is een overdekte buitenwinkel gemaakt waar buitenspeelgoed, stoelen, bloempotten en dergelijke overzichtelijk te vinden is.

De openingstijden van de winkel blijven onveranderd, te weten op dinsdag en vrijdag van 10 tot 16 uur, woensdag van 13 tot 16 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 10 tot 16 uur. De opbrengsten van de verkoop komen ten goede aan Zorgcoöperatie Anna Zorgt die daarmee bestaande en nieuwe activiteiten voor haar leden kan organiseren.  

Meer uit Tholen

Tholen mag woonwagenkamp langer handhaven met camera's, oordeelt de rechter

THOLEN - De gemeente Tholen mag langer cameratoezicht handhaven op het woonwagenkamp aan de Oudelandsedijk. Dat is besloten door de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Twee huurders op het kamp vermoeden dat de camera's worden ingezet voor politieonderzoek en willen dat ze worden weggehaald.

12 uur geleden
Aangepaste tekst artikel 1 van de grondwet nu ook in het stadhuis

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers en wethouder Corniel van Leeuwen hebben op donderdagavond een nieuwe plaquette onthuld in het stadhuis. Op de plaquette staat de aangepaste tekst van artikel 1 van de Grondwet. Vanaf dit jaar zijn handicap en seksuele gerichtheid toegevoegd aan de discriminatiegronden. 

16 uur geleden
Kleine brand op woonboot bij Bergse Diepsluis in Tholen

THOLEN - De brandweer van Tholen is vrijdagmiddag uitgerukt vanwege een kleine brand op een woonboot bij de Bergse Diepsluis. Het brandje was begonnen tijdens de betimmering van een uitlaatpijp.

1 dag geleden
Na 2365 bierflessen staat het Thoolse huis van Rien (65) nog steeds niet vol [FOTOALBUM]

THOLEN -  Achter de deuren van een knus Zeeuws huisje in Tholen schuilt een unieke verzameling van 2365 bierflessen. Al sinds 1981 houdt Rien de Waal (65) zich bezig met het uitbreiden van deze collectie. In augustus van dit jaar werd zijn wereld gemarkeerd door het verlies van zijn vrouw Corry. Nu ook zijn drie kinderen het huis uit zijn, wil Rien zijn speciale verzameling en de verhalen erachter delen met de rest van de wereld.

1 dag geleden
Vijfhuize (46) is de beste Zeeuwse amateurscheids: 'Ik fluit graag derby's'

THOLEN - Frans Vijfhuize (46) uit Tholen begon zijn voetbalcarrière als jonge rechtsback bij de Tholense Boys. 'Fransje zijlijn', was zijn bijnaam als voetballer. Nu, ruim dertig jaar later, mag hij zich een jaar lang de beste amateurscheidsrechter van Zeeland noemen. “Ik fluit graag derby's. Daar loop ik niet zomaar van weg."

1 dag geleden
Zo'n 300 bomen en 40.000 struiken gaan deze weken de Thoolse grond in

THOLEN - De gemeente Tholen zet de komende weken groots in op vergroening. Ongeveer 300 bomen en 40.000 struiken en vaste planten zullen op diverse locaties in verschillende kernen worden geplant. De eerste stap is vorige week gezet bij de Binnenkamer in Tholen.

1 dag geleden
'Woningbrand' aan de Dalemsestraat blijkt aangebrand eten in oven

THOLEN - Meerdere hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt naar de Dalemsestraat na een melding van een woningbrand. De deur van de woning moest worden opengebroken, maar van een echte brand was geen sprake. De rookontwikkeling uit het appartement werd veroorzaakt door aangebrand eten in een oven.

2 dagen geleden