Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Krabbendijke telt af naar Avondvierdaagse

Krabbendijke telt af naar Avondvierdaagse

KRABBENDIJKE - In Krabbendijke komt de 43e Avondvierdaagse eraan. Wel 23 daarvan werden door Lia en haar man Leendert van der Schoor georganiseerd. Eigenlijk was het zonder de weggegooide coronajaren dit jaar dus hun 25e vierdaagse geweest. Sinds een paar jaar helpt een ander echtpaar de twee om de vierdaagse te organiseren. ‘’Omdat we in een klein dorp leven en er een stuk minder verkeer en drukte is, lukt het met zijn vieren prima’’, zegt Van der Schoor. ‘’Ik doe de inschrijving en blijf bij de start, mijn man gaat op de motor naar eventuele kruispunten om te begeleiden en de anderen delen de traktaties uit.’’ Ook aan sponsors komt de organisatie niet te kort en daar is Van der Schoor blij mee. ‘’Doordat we zoveel sponsors hebben kunnen we het inschrijfgeld laag houden en zorgen dat het niet duurder dan drie euro per persoon wordt. Zo kunnen ook grotere gezinnen meelopen zonder dat het snel duur wordt.’’

De route zal langs verschillende plekken rond Krabbendijke gaan en aan het einde van de vierdaagse zullen de deelnemers onder begeleiding van muziek van Concordia terug naar het startpunt lopen en tevens zullen de kinderen van de basisscholen in Krabbendijke het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen genaamd ‘Avond4daagse’ zingen. Inschrijven kan vooraf via de Facebook-pagina van avondvierdaagse Krabbendijke of bij de start op maandag 13 juni vanaf 17.00 uur aan de Nieulandestraat 39.

Meer uit Reimerswaal

Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

1 dag geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

2 dagen geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

2 dagen geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

2 dagen geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

4 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

5 dagen geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

1 week geleden