Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Krabbendijke maakt zich op voor 43e avondvierdaagse

Krabbendijke maakt zich op voor 43e avondvierdaagse

KRABBENDIJKE - Nadat de Krabbendijkse skeeleraars van de wedstrijd van zaterdag zijn bijgekomen van de spierpijn is er van 5 tot en met 8 juni opnieuw de mogelijkheid om van de mooie omgeving te genieten, maar dan te voet. Tijdens de avondvierdaagse zullen dit jaar weer 250 wandelaars van maandag tot en met donderdag hun wandelboekje vol lopen. 

Al voor de 43e keer vindt de avondvierdaagse in Krabbendijke plaats. Voor organisatielid Lia van de Schoor is dit jaar alweer de 23e keer dat ze het organiseert samen met haar man Leendert en Jan-Kees en Miranda Schoutens. ‘’Toen de avondvierdaagse op het punt stond te stoppen rond 2000 vond ik dat zo jammer dat ik heb besloten om het zelf te organiseren’’, vertelt Van de Schoor. ‘’We doen het nu met zijn vieren en dat gaat heel goed!’’ Ieder heeft zijn eigen taak, zo regelt Van de Schoor onder andere de sponsoring en helpt haar man door op de motor de wandelaars en het verkeer in goede banen te leiden. ‘’Naast al het organisatorische werk vind ik het vooral heel leuk om de wandelboekjes van iedereen handmatig in te vullen!’’, vertelt ze. Elk jaar komt bij zowel de vijf als de tien kilometer route het stukje dijk voorbij. ‘’Voor velen blijft dat een speciaal rondje; de trappen op en dan over de dijk langs de Schelde.’’ 

Meer informatie over de inschrijving voor de vierdaagse is te vinden via de Facebook-pagina: Stichting Avond4daagse Krabbendijke.

Meer uit Reimerswaal

Puzzel er rijdend op los in en om Kapelle met Fruitteeltrit

KAPELLE - MAC "de Bevelanden" organiseert een leuke puzzelrit, zonder controles, door enkele kernen en het buitengebied van de mooie gemeente Kapelle. 

2 dagen geleden
Dijk bij Wemeldinge 'aangekleed' met toiletvoorziening en zonnebrandpaal en krijgt opgang voor mindervaliden

WEMELDINGE - Op de dijk bij Wemeldinge heeft de Kapelse wethouder Jon Herselman vrijdag de nieuwe zonnebrandpaal, met gratis zonnebrandcrème, in gebruik genomen. Ook is er een toiletvoorziening geplaatst.

3 dagen geleden
Jan-Willem de Coninck is eerste buurtwerker in Reimerswaal: 'Ik kom voor allerlei zaken bij mensen over de vloer'

KRUININGEN - Sinds begin maart heeft de gemeente Reimerswaal voor het eerst een buurtwerker. Jan-Willem de Coninck is met veel enthousiasme intussen al zo'n vier maanden bezig. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk een stuk meer wegwijs geworden in Kruiningen en Yerseke, de dorpen waarvoor hij actief is.

3 dagen geleden
Lezersfoto van de week van een supercel

KAPELLE - Wat een prachtige foto van de supercel, de zware onweerswolk, vorige week dinsdag genomen bij de Spaartweg in Kapelle. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden in de Reimerswaalse & Kapelse Bode.

4 dagen geleden
Open dagen bij Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke

YERSEKE - Tot half september staan op de zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur de deuren weer open bij de Galerie van de Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke.

4 dagen geleden
Krabbendijke krijgt repaircafé

KRABBENDIJKE - Krabbendijke krijgt een repaircafe in dorpshuis de Meiboom.

5 dagen geleden
Jaarlijkse boompjesuitdeelactie groeit in Zeeland

Dit jaar zullen meer dan 36.000 boompjes hun weg vinden naar particuliere tuinen in Zeeland tijdens de jaarlijkse Gratis Boompjes Uitdeelactie! Vorig jaar werden al 18.000 jonge bomen uitgedeeld, maar dankzij een bijdrage van DELTA Energie kunnen we dat aantal nu verdubbelen.

6 dagen geleden