Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Krabbendijke een stukje hartveiliger

Krabbendijke een stukje hartveiliger

KRABBENDIJKE - Een AED voor een Hartveilige woonomgeving. Omdat bij een hartstilstand elke seconde telt!

Een mooi initiatief van Vogelaar-Vredehof B.V. te Krabbendijke, deze heeft een AED beschikbaar gesteld voor de burgers van Krabbendijke. Bij een eventuele hartstilstand is een AED (Automatische Externe Defibrillator) nu altijd binnen handbereik en dat is een veilige gedachte.

Deze AED is er 24/7 beschikbaar. Een AED bij u in de buurt en helpt u uw buurt hartveiliger te maken.

Om gebruik te kunnen maken van deze AED moet men aangesloten zijn bij de burgerhulpverlening “hartslagnu.nl” wanneer er een reanimatie in de buurt is krijgen de burgerhulpverleners een oproep en de code van de kast waar de AED in zit opgeborgen. Tijdens openingsuren van Vogelaar-Vredehof B.V. kan deze AED door eenieder worden gehaald door zich te melden bij de receptie van het bedrijf en te vragen naar de hoofd BHV.

Meer uit Reimerswaal

Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

2 dagen geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

2 dagen geleden
Jonge bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

KRUININGEN - De 21-jarige Kruininger die donderdag met zijn auto over de kop sloeg in zijn dorp reed mogelijk onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.

2 dagen geleden
Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

3 dagen geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

3 dagen geleden
Rillandse energiecoöperatie 4411 op 26 september een feit

RILLAND - Op 26 september vindt de oprichtingsvergadering van de Energiecoöperatie 4411 plaats in het dorpshuis van Rilland. Om 20.00 zijn alle inwoners en ondernemers uit het postcodegebied 4411 daar welkom. 

4 dagen geleden
Eerste editie Stof & Spektakel zaterdag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Zaterdag 23 september organiseren De Stoffenkantine en Van Oorschot Naaimachineservice de eerste editie van ‘Stof & Spektakel’ aan de Zuidweg 21 in Krabbendijke.

4 dagen geleden