Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KOV opent haar deuren

KOV opent haar deuren

MIDDELBURG - Live samen zingen kan en mag gelukkig weer! En dat is maar goed ook, want zingen is gezond: het is goed voor je lijf, het geeft ontspanning en het maakt je vrolijk.

Helaas is corona niet mild geweest voor de cultuursector en het verenigingsleven. Nu we weer kunnen en mogen zingen, komen velen van ons tot de conclusie dat we als koor zijn geslonken, of dat we als zanger op zoek moeten naar een nieuwe, fijne plek om te zingen. 

De Koninklijke Oratoriumvereniging (KOV) doet daarom mee aan een landelijk initiatief bedoeld om de Nederlandse amateurkoorsector in de schijnwerpers te zetten.

Tussen 14 mei t/m 12 juni is het om die reden mogelijk een kijkje te komen nemen bij onze repetities. Wie weet word je gegrepen door ons repertoire, de leuke sfeer en dito dirigent en wil je komen meezingen. Op de woensdagavonden 18 en 25 mei en 1 en 8 juni staat de deur open van de Zeeuwse Concertzaal, Verwerijstraat 14 te Middelburg. We repeteren van half 8 tot half 10. We oefenen op dit moment het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach.

Meer uit Middelburg

Middelburg vol Kunst op zondag 4 juni!

MIDDELBURG - Op zondag 4 juni 2023  zijn ateliers, galeries en musea in de binnenstad van Middelburg weer geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Deelnemers van de kunstroute ijveren ervoor om uw bezoek zo interessant mogelijk te maken. 

7 uur geleden
Zeeuwse dialoogtafel in het teken van herdenking en viering 150 jaar afschaffing slavernij

MIDDELBURG - Op 29 juni 2023 om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur) vindt in het Zeeuws Archief in Middelburg de Keti Koti dialoogtafel plaats. Keti Koti betekent ‘verbreek de ketens’ en deze dialoogtafel is onderdeel van de landelijke herdenking van de afschaffing van de Nederlandse slavernij.

7 uur geleden
Alerte buurtbewoner betrapt man met gestolen spullen aan de Breeweg

MIDDELBURG - Een man uit Middelburg (30) is gisteravond gearresteerd nadat hij probeerde in te breken in een auto aan de Breeweg. Een alerte buurtbewoner zag de man en schakelde de politie in. De man bleek ook allerlei andere gestolen spullen in zijn bezit te hebben.

9 uur geleden
Studenten HZ ontdekken potentie Zeeuws zeewier

MIDDELBURG - Op vrijdag 26 mei even geen college in het verschiet voor de veertig enthousiaste studenten van de studie chemie van HZ University of Applied Sciences. In plaats daarvan maakten ze een opwindende roadtrip door Provincie Zeeland. Onder leiding van Dockwize gingen de studenten op bezoek bij bedrijven in de regio waar ze de productie bekeken van Wilthagen en Elopak en daarna een bezoek brengen aan The Seaweed Company. Dit avontuur biedt de studenten de mogelijkheid om de uitdagingen waarmee MKB-bedrijven in de regio te maken hebben, beter te begrijpen en zelf de potentie van Zeeuws zeewier toe te passen. ?

1 dag geleden
Restaurant tijdelijk gesloten vanwege lekkende Co2-cilinder

MIDDELBURG – De brandweer heeft vrijdagmiddag enige tijd een restaurant op de Markt in Middelburg gesloten nadat er in een kelder een CO-2 cilinder was leeggelopen.

1 dag geleden
Waterscouts brengen plastic afval in kaart

WALCHEREN - Tijdens het Zeeuws Water Kamp in het Pinksterweekend brengt de Zeeuwse vloot scoutingboten plastic afval in de Zeeuwse wateren in kaart. 

2 dagen geleden
Nieuwe melodieën voor het carillon in Veere

VEERE - Zaterdag 20 mei heeft stadsbeiaardier David van der Vlies nieuwe melodieën op de speeltrommel van het historische carillon in Veere gezet.

2 dagen geleden