Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koploper Kruiningen boekt derde zege

Koploper Kruiningen boekt derde zege

Arnemuiden - Yerseke 2-3 (Arjen de Koeijer 0-1, Xander van der Poel 0-2, Jimmy de Nooijer 1-2 en 2-3, Arjen Dingemanse 1-3): Yerseke heeft in de 2e klasse E zijn eerste zege geboekt, in Arnemuiden wisten zij de ‘’Vissersderby’’ met 2-3 te winnen. Een belangrijke zege gezien hun voorlaatste positie op de ranglijst vooraf, hierdoor stijgen zij naar de 10e positie. Volgende week wacht hun de thuiswedstrijd tegen Walcheren dat op een 6e plaats staat genoteerd.  

Halsteren - Krabbendijke 4-0 (Danny Suijkerbuik 1-0 en 2-0, Maarten Lamme 3-0, Antoine van Mechelen 4-0): Voor Krabbendijke is het wachten op een mindere tegenstander in de 3e klasse B, wederom een ruime nederlaag wat hun in een benarde positie brengt als hekkensluiter. Samen met NOAD’67 en Kapelle nog puntloos, komende zaterdag dé kans ‘het tij te keren’ op eigen veld tegen NOAD’67. 

Kapelle - Duiveland 0-1 (Dylan van Klinken 0-1): Kapelle eveneens uitkomende in de 3e klasse B kent een slechte seizoenstart, drie nederlagen met een 12e positie op de ranglijst. En dan wacht hun zaterdag de uitwedstrijd tegen W.H.S., zij nog ongeslagen met twee zeges en een gelijkspel op een 3e plaats. Ook kampt de ploeg met enkele blessures waardoor het even wat minder blijkt. 

SKNWK - Kruiningen 2-4 (Joël Danielse 0-1 en 2-2, David van den Broek 1-1 en 2-1, Thomas Paauwe 2-3, Lars Steendijk 2-4): Kruiningen is ‘op herhaling’ als we terugkijken op de vorige seizoenstart, dat is wekelijks winnen en nu maar hopen dat dit een vervolg krijgt. Colijnsplaatse Boys de volgende tegenstander voor de koploper in de 4e klasse B, deze staat aanstaande zaterdag gepland met als locatie ‘De Kruse Mat’.  

Brouwershaven - Waarde 1-1 (Martijn Dalebout 1-0, Alfred Szilamer Biro 1-1): Waarde is nog ongeslagen, let wel met twee verliespunten en een wedstrijd minder in de 4e klasse B. Het gelijke spel in en tegen Brouwershaven een prima resultaat, immers 2e op de ranglijst met 7 punten. Waarde ontvangt a.s. zaterdag S.P.S. dat op een 4e positie staat genoteerd. Met zelf een virtuele 6e plaats de kans zich naar boven te werken op sportpark ‘Keizershoofd’. 

Stavenisse - Rillandia 1-4 (Rowan Dorst 1-0, Robin van Bavel (p)1-1, Wessel In de Weij 1-2 en 1-3, Bart Spelier 1-4): Rillandia staat 3e met 2 overwinningen en een verliespartij in de 4e klasse B, zaterdag hopen zij het op te nemen tegen SKNWK in Rilland. Een evenwichtige tegenstander en dus een belangrijke match wil het bovenin mee blijven draaien.  

MZVC - Wemeldinge 2-0 (Matthijs van Belzen 1-0, Ismael Kastaci 2-0): Wemeldinge zakt door de nederlaag naar de 4e positie in de 4e klasse A, een onnodige als we kijken naar de eerdere uitslagen van MZVC namelijk twee nederlagen. Zaterdag wordt het een zware klus op sportpark ‘Boenze Boogerd’ met als tegenstander de ongeslagen koploper Vlissingen. 

SPS - Hansweertse Boys 3-0 (René de Groen 1-0, Andries de Jong 2-0 en 3-0): Voor Hansweertse Boys blijft het een leerseizoen, zaterdag dé kans om thuis tegen hekkensluiter Sc Stavenisse een gewenst resultaat te boeken in de 4e klasse B. The Boys nu op de voorlaatste positie. 

Topscorerslijst over Reimerswaal & Kapelle: 1. Thomas van Dijke (Wem) 8; 2. Steffan van Houte (Kru) 4; 3. Alfred-Szilamer Biro (Waa) 3; 4. Gijs Heppe (Ril), Wessel In de Weij (Ril), Barrie Vleugel, Robin van Bavel (Ril), Lars Steendijk (Kru), Thomas Paauwe (Kru), Joel Danielse (Kru) en Sander Rijk (Kru) 2.

Meer uit Reimerswaal

Meld je aan voor Wemeldinge's Got Talent

WEMELDINGE - Op 1 juli vind in Wemeldinge het Zomerfeest Wemeldinge plaats. 

4 uur geleden
Auto in sloot bij Kapelle, bestuurder gewond

KAPELLE - Bij de Vierwegen in Kapelle is afgelopen nacht een bestelauto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond.Gisteravond rond 01.40 uur vond er een ongeluk plaats toen een automobilist vanaf de Vierwegen richting de Noordhoeksewegeling reed. Net voor de carpoolplaats bij het ANWB Wegenwachtstation ging het mis. De bestuurder raakte in de rechterberm en na een stuurcorrectie reed de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een verkeersbord. De auto kwam vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand.Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Rond 02.50 uur was de weg weer helemaal vrij.

6 uur geleden
Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

3 dagen geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

4 dagen geleden
Wet helpt gemeente Reimerswaal sneller te bouwen

KRUININGEN - Het Reimerswaalse college van burgemeester en wethouders wijst vijf gebieden in de gemeente Reimerswaal aan waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dat betekent dat de eigenaars deze gronden niet mogen verkopen aan wie zij willen, maar de grond eerst aan de gemeente moeten aanbieden. ‘Zo verstevigt de gemeente haar positie op de grondmarkt en kunnen we voorzien in de behoefte aan woningen en bedrijventerreinen de komende tien jaar’, verklaart wethouder Maarten Both. 

4 dagen geleden
Kapelse band Grote Geelstaart wint Spectra

OVEZANDE - De Kapelse muziekformatie de Grote Geelstaart heeft op festival Klomppop in Ovezande de bandcompetitie Spectra gewonnen.

5 dagen geleden
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

1 week geleden