Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koenckelpotfanfare Yerseke ook dit jaar geschrapt

Koenckelpotfanfare Yerseke ook dit jaar geschrapt

YERSEKE - Ook dit jaar zal Yerseke de Koenckelpotfanfare moeten missen.

Geen rondgang door Yerseke en geen optreden in Moerzicht voor de koenckelpotters op oudjaarsdag. De Eerste Yerseksche Koenckelpot Fanfare blijft, hoe moeilijk ze dat ook vinden, thuis. Toch wil de club van enthousiastelingen het jaar niet in stilte voorbij laten gaan. Daarom klinkt, net als vorig jaar, op het Kerkplein enkele uren fanfaremuziek. ‘We gaan weer een geluidsbox ophangen in het bovenste raampje van het voormalige gemeentehuis waaruit onze vrolijke klanken te horen zullen zijn. Het is uiteraard jammer, maar door de coronacrisis kunnen we geen enkel risico nemen!’, aldus de organisatie.

Aan de gevel van het voormalige stadhuis komt weer een grote foto te hangen, maar dit jaar wel een andere. Welke? Kom kijken en luisteren! ‘In ieder geval herinnert deze foto ons aan een eeuwenoude traditie.’ 

De Eerste Yerseksche Koenckelpot Fanfare hoopt iedereen volgend jaar weer in goede gezondheid te zien.

Meer uit Reimerswaal

Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

1 dag geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

2 dagen geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

2 dagen geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

2 dagen geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

4 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

5 dagen geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

1 week geleden