Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KNRM op Neeltje Jans zoekt nieuwe redders

KNRM op Neeltje Jans zoekt nieuwe redders

NEELTJE JANS - Op het KNRM-station Neeltje Jans is woensdag 22 mei een informatieavond voor mensen die redder willen worden.

Iedereen die tussen de 18 en 45 jaar oud is en overdag woont of werkt in de buurt van het reddingstation is welkom.

De avond in het station aan de Hooghe Plaetweg begint met uitleg over het werk van de KNRM. Bemanningsleden zijn aanwezig en delen hun ervaringen. Daarna volgt een oefening op het water in de boot Koopmansdank.

Opleiding

Mensen die redder willen worden, volgen een opleiding waarna ze in een team komen dat werkt langs de kust van Walcheren en Schouwen-Duiveland. De informatieavond begint om 18.45 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.knrm.nl/neeltjejans. Opgeven voor de avond kan via [email protected].

Meer uit Beveland

Zeeuwse Tuin 2-daagse viert lustrum

In 2014 besloot een aantal Zeeuwse dames om gezamenlijk open tuin-dagen te organiseren. Nu, in 2024, zijn in de gehele provincie Zeeland begin juni en eind juni wederom vele tuinen en kwekerijen geopend.

7 uur geleden
DUO opent servicebalie in gemeentehuis Goes

GOES - Vanaf dinsdag 18 juni kunnen inwoners van de provincie Zeeland voor informatie over studiefinanciering en studieschulden ook terecht bij de gemeente Goes. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) opent dan een servicebalie bij de gemeente, waar (oud-)studenten en ouders op afspraak langs kunnen gaan met vragen. 

11 uur geleden
Ontmoetingsconcert EEF-festival van kerken, AZC en EEF

KORTGENE - Eindeloos thuis! Kerkgemeenten op Noord-Beveland vieren een ontmoeting op het festivalterrein van EEF op zondag 23 juni om 11.30 uur.

1 dag geleden
Annelie Wisse en Eline Dam winnen skeelercup

GOES - Zaterdag 25 mei reisde een deel van de jeugdleden van SSC de Poel naar Oudewater voor de 1e skeelerwedstrijd van het seizoen. Ondanks de files onderweg en de regen had iedereen zin om lekker te knallen. De baan was helaas kleddernat en glad. En vanwege de files was er voor inrijden geen tijd. Geen ideale omstandigheden om je eerste sprint van het seizoen tot en vliegende start te maken. Ook al niet doordat er heel veel trainingen dit seizoen afgelast zijn door regen en de rijders dus niet optimaal voorbereid zijn.

1 dag geleden
Zeeuwse Regietafel Asiel reageert op Hoofdlijnenakkoord: 'Wij continueren onze aanpak'

GOES - PVV, VVD, NSC en BBB presenteren in hun Hoofdlijnenakkoord maatregelen om de instroom van asielzoekers te verlagen. Zo willen ze een procedure opstarten voor de invoering van een tijdelijke Asielcrisiswet en het intrekken van de Spreidingswet. In reactie hierop brengt de Zeeuwse Provinciale Regietafel Asiel (PRT) naar buiten, ondanks de aankondiging van deze maatregelen, achter de Zeeuwse asielaanpak te blijven staan. 

1 dag geleden
Avondvierdaagse Goes ontvangt 1500 euro voor organisatie

GOES - De laatste avond van de Avondvierdaagse in Goes werd feestelijk afgesloten met een bijzondere gebeurtenis.

2 dagen geleden
UPDATE: Brand bij bedrijf Heinkenszand mogelijk aangestoken

HEINKENSZAND - De politie onderzoekt of de brand bij het bedrijf aan de Daniëlsweg in Heinkenszand afgelopen nacht is aangestoken. Twee caravans en een camper zijn hierbij in vlammen opgegaan.

2 dagen geleden