Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Knorfest: een nieuw festival in Sint-Jan ten Heere

Knorfest: een nieuw festival in Sint-Jan ten Heere

SINT-JAN TEN HEERE - Na een zomer lang zonder evenementen en het gemis van de Aagtekerkse Week en de kermis in Westkapelle, besloot een groep enthousiastelingen om een stichting op te richten en een nieuw evenement op te zetten, in de vorm van een schuurfeest op Knorrenburg aan de Hereweg in Sint-Jan ten Heere. Of zoals mede-organisator Ronald van de Sande het omschrijft: ‘Ouwerwes feesten zonder de 1,5 meter handhaving. De naam Knorfest verwijst naar de lokatie Knorrenburg. Fest betekent volop feest, en een gevarieerd muziekprogramma.”

Knorfest start op zaterdag 30 oktober 2021, om 15:30. Het feest wordt geopend door DJ KYMO, bekend van Discotheek de Hooizolder en van vele feesten in de regio. Hij zal tijdens het Knorfest meerdere keren optreden. Soulkitchen opent het live muziekprogramma. Een akoestisch duo uit de regio dat zorgt voor verrassend dansbare muziek. Daarna is het de beurt aan 60’s Revolution, een liveshow met hits uit de tijd van de nozems en de hippies. Daarna: Bandje voor de Sfeer. Met hun meezingers en knallende ballads zetten ze ieder feest op z’n kop. De sympathieke troubadour René Karst zorgt ervoor dat iedereen gezellig kan meezingen. Ook Dansado en de Feestmeester zijn van de partij: een knotsgek duo dat op ieder feest zorgt voor een dito sfeer.

Tickets
Knorfest vindt plaats tussen Aagtekerke en Westkapelle in Sint-Jan ten Heere, aan de Hereweg 2. Parkeren kan bij het feestterrein en een bushalte is er op loop afstand. Meer informatie is te vinden op www.knorfest.nl. Tickets zijn te verkrijgen online via https://knorfest.eventgoose.com.


Meer uit Middelburg

Long stories, short films terug op ruiten van de Lange Noordstraat

MIDDELBURG - Jarenlang toonde RuimteCAESUUR in de Lange Noordstraat in Middelburg, in de donkere maanden rondom de jaarwisseling, door videoprojecties het programma 'dichters op de ruit', gecureerd door de dichter F. van Dixhoorn. Vanaf december 2021 is de traditie weer opgepakt. Ook dit jaar is er weer een programma, met videos op ruiten in de Lange Noordstraat.

1 uur geleden
Zeeuws schrijversduo in de prijzen bij landelijke schrijfwedstrijd

RIJEN - Op zaterdag 3 december werd in Rijen de uitslag van de Waterloper bekendgemaakt. De Waterloper is een themaverhalenwedstrijd in de genres fantasy, horror en sciencefiction voor maximaal 10.000 woorden. Dit was de vijfde editie, met zeventig inzendingen: een record, nooit eerder deden er zoveel verhalen mee. Heleen van den Hooven uit Vlissingen werd tweede, met het verhaal 'Schaduwwerker'. Zij veroverde, samen met Marielja de Geus uit Middelburg, ook de derde podiumplaats, met wie ze het verhaal 'Tess' zeewier' schreef.

2 uur geleden
Domburgse ondernemers stemmen ruim voor oprichting BIZ

DOMBURG - De afgelopen twee weken konden de ondernemers uit Domburg hun stem uitbrengen met betrekking tot de Bedrijven Investering Zone (BIZ). Onder toezicht van de gemeente vond de stemming plaats om het formele draagvlak te peilen. Op vrijdag 1 december heeft wethouder de Visser bekend gemaakt dat een ruime meerderheid van de ondernemers vóór de oprichting van de BIZ Domburg heeft gestemd.

4 uur geleden
Stichting Petra organiseert weer een Kerstbenefietconcert

MIDDELBURG - Op zondagmiddag 17 december 2023 organiseert Stichting Petra organiseert weer een Kerstbenefietconcert in de Hoeksteen, aan de Roozenburglaan in Middelburg.

4 uur geleden
Auto belandt in sloot bij botsing op de Prelaatweg in Aagtekerke

AAGTEKERKE- Bij een botsing tussen twee personenauto's op de Prelaatweg is zondagmiddag een auto in de sloot beland. Eén bestuurder is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.  De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

5 uur geleden
Aftellen tot Kerstmis: adventstoer gelanceerd in Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdag de zogenoemde Advent Visual Art Tour gelanceerd. De toer, waarbij in de maand december iedere dag een nieuw scherm met videokunst wordt geopend, maakt deel uit van Middelburg Winterstad.

12 uur geleden
Kerst in De Oostkerk

MIDDELBURG - Oost, west… Kerst op zijn best in de Oostkerk! Ook in de decembermaand is er genoeg te beleven in de Cultuurkoepel van Middelburg. In het weekend van 16 & 17 december staan Wibi Soerjadi en Cor Bakker met een kerstconcert in de kerk. De vrijdag daarop is er een X-MAS SING ALONG onder leiding van The Kickz. Op 15 december staat Dutch Baroque in de Oostkerk met het programma Magnificat anima mea Dominum. 

1 dag geleden