Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KNMI geeft opnieuw Code Geel af voor onweersbuien met veel neerslag in korte tijd

KNMI geeft opnieuw Code Geel af voor onweersbuien met veel neerslag in korte tijd

BEVELAND - Het KNMI heeft zondagmiddag voor heel Nederland, behalve Noord-Holland, Code Geel afgekondigd. Dat zal gaan gelden vanaf 12.00 uur. Opnieuw worden er onweersbuien met kans op hagel en veel neerslag in korte tijd verwacht. 

Zondagochtend komen er in het noorden van het land al enkele stevige buien voor, waarbij onweer, hagel en lokaal veel regen in korte tijd mogelijk is. In de loop van de ochtend ontstaan er vervolgens in het Westen enkele stevige buien met kans op onweer, hagel en veel neerslag in korte tijd. Deze buien trekken in de loop van de middag over het land. Daarom geeft het KNMI tussen 12.00 en 20.00 uur Code Geel af. 

Het KNMI waarschuwt voor blikseminslag, hagel en veel neerslag in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van de buien. “Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen”, aldus het weerinstituut. 

Ook vorige week zondag en afgelopen maandag en dinsdag gaf het KNMI Code Geel af in Nederland. Ook toen werden er stevige onweersbuien met hagel en veel neerslag in korte tijd verwacht. 

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

19 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden