Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KNMI geeft code geel af: zware windstoten to 85 km per uur verwacht

KNMI geeft code geel af: zware windstoten to 85 km per uur verwacht

VLISSINGEN - Het KNMI heeft vandaag code geel afgegeven in het zuidwesten van het land door zware windstoten. Er worden windstoten tot ongeveer 85 kilometer per uur verwacht.

In Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland is voor zaterdagmiddag en avond code geel afgegeven door het KNMI. In dit deel van het land worden er zware windstoten tot ongeveer 85 km per uur verwacht.

Rijkswaterstaat waarschuwt op Twitter: "Mocht je vanmiddag of vanavond nog de weg op gaan, wees dan alert". De wind neemt naarmate de avond vordert af, maar zal volgens Buienradar morgenochtend weer terugkeren.

? | Code geel in het zuidwesten van het land door zware windstoten. Mocht je vanmiddag of vanavond nog de weg op gaan, wees dan alert. pic.twitter.com/X0EkZF9sKT

— Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (@RWSverkeersinfo) December 14, 2019

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Drie vrouwen onzedelijk betast in Kapelle

KAPELLE - De politie stelt een onderzoek in na een drietal meldingen van onzedelijk gedrag door een tot nu toe onbekende man in de omgeving van het station in Kapelle.

2 uur geleden
Geen dakpannen maar kasten voor gierzwaluw

GOES - Woningcorporatie Beveland Wonen hangt dinsdag (21 januari) de eerste van acht gierzwaluwkasten op in de Adenauerhof in Goes.

3 uur geleden
Gemeente Borsele geeft haar vrijwilligers een cadeautje

GOES - Meer dan honderd vrijwilligers uit de gemeente Borsele hebben zaterdag en zondag genoten van een welverdiend uitje.

5 uur geleden
Burgemeester Van der Zwaag en Emma Pattenier trappen Nationale Voorleesdagen af

ZOUTELANDE - Als aftrap voor de Nationale Voorleesdagen las burgemeester Rob van der Zwaag maandagmorgen samen met Emma Pattenier voor op 't Paalhoofd in Zoutelande. Emma Pattenier van Kindcentrum 't Paalhoofd uit Zoutelande is in 2019 Zeeuws voorleeskampioen geworden. Op 22 mei 2019 vertegenwoordigde zij Zeeland tijdens de Nationale Voorleeskampioenschappen.

6 uur geleden
Westerscheldetunnel breekt records in 2019: drukste dag, maand en jaar ooit

ELLEWOUTSDIJK - De Westerscheldetunnel heeft in 2019 meerdere records gebroken. Zo had de tunnel de drukste dag, week en maand ooit. In totaal reden er dit jaar 7.746.571 voertuigen doorheen. Dit is goed voor gemiddeld 21.223 passages per dag.

7 uur geleden
Politie ontdekt tientallen vaten aan Zeedijk in Kruiningen

KRUININGEN - Een voorbijgangster heeft zaterdagochtend tussen de Zeedijk en Inkeldijk bij Kruiningen zo'n dertig gedumpte vaten ontdekt. De vaten bevatten vermoedelijk drugsafval, aldus de politie.

8 uur geleden
Dispelled wint derde voorronde van Spectra

OVEZANDE - De derde voorronde van Spectra vond vrijdag plaats in podium De Klomp in Ovezande.

10 uur geleden