Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klus met Plus gooit hoge ogen in Londen

Klus met Plus gooit hoge ogen in Londen

KRUININGEN/OOSTDIJK - Jordi van der Meijden uit Oostdijk en Bas van de Kruisweg uit Kruiningen zijn met hun klusproject voor Zeeuwse ouderen in de top vijf van de Europese wedstrijd '20 Under 20' geëindigd.

Het 19-jarige duo heeft Klus met Plus opgezet. Hierbij helpen enthousiaste jongeren ouderen met klussen die ze zelf niet meer kunnen doen, zoals huishoudelijk werk, koken, tuinieren en boodschappen doen. 'Op dit moment hebben wij meer dan 180 jongeren die gemiddeld drie uur per week helpen', laten Van de Kruisweg en Van der Meijden weten.

Londen

In Londen kregen de twee te horen dat hun initiatief is uitgeroepen tot één van de vijf beste ideeën van ondernemers onder de twintig jaar van heel Europa. Elk jaar roept ’20 Under 20’ jonge Europese ondernemers op om hun business-pitch in te sturen om kans te maken op 10.000 pond. De beste twintig worden door een jury geselecteerd om naar Londen te komen voor de finale. Hier kregen ze mentorsessies van de beste Europese ondernemers en zakelijke experts. 'Het was een fantastische ervaring die nog meer energie geeft om het succes van Klus met Plus uit te bouwen!', zegt Van der Meijden. De winnaar werd Aimee Clint uit Ierland, met haar project 'Stellas' waarmee ze boekjes maakt voor kinderen met autisme.

Multimiljonair

'20 Under 20' is een initiatief van Estlandse multimiljonair Taavet Hinrikus. Het doel is om Europese ondernemers te inspireren en te helpen en daarmee het belang van ondernemerschap uit te dragen.
Eerder bereikte Klus met Plus ook al de landelijke finale van de verkiezing ‘Studentenbedrijf van het jaar 2018’ en was finalist voor de Zeeuwse PioniersPrijs.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

17 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

21 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

2 dagen geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

4 dagen geleden