Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klopp ziet Liverpool een nagenoeg perfecte wedstrijd spelen

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Jürgen Klopp vindt dat Liverpool een nagenoeg perfecte wedstrijd heeft gespeeld bij de start van de Champions League. De 'Reds' versloegen AC Milan op Anfield met 3-2. "Dit was voor bijna 100 procent waar ik op hoopte", zei Klopp. "Ik vond het een geweldige wedstrijd; heel spannend en vermakelijk."

Liverpool overrompelde Milan in de openingsfase. Het leverde de thuisclub al snel de 1-0 op. De Engelsen verzuimden daarna echter om verder afstand te nemen van Milan, dat vlak voor rust met twee doelpunten in 2 minuten tijd de achterstand omzette in een voorsprong. "In die fase van de wedstrijd liepen we onszelf een beetje voorbij door onze manier van voetballen", aldus Klopp. "Gedurende 10, 15 minuten waren we het even kwijt. We speelden niet compact genoeg meer en we maakten het onszelf moeilijk als we de bal hadden."

In de tweede helft trok het dominante Liverpool de wedstrijd echter alsnog naar zich toe. Aanvoerder Jordan Henderson schoot 20 minuten voor tijd de winnende treffer binnen. Henderson trapte de bal uit een afgeslagen hoekschop op fraaie wijze langs de doelman van Milan.

"Afgezien van die laatste 10 minuten voor rust was dit het voetbal dat ik wil zien", aldus Klopp, die verdediger Virgil van Dijk op de bank hield. De aanvoerder van Oranje, net terug na een zware knieblessure, kreeg rust. "Iedereen die hem in de warming-up bezig zag, zal denken: waarom speelt hij niet? Maar we moeten slim omgaan met zulke situaties", aldus Klopp. "We hebben drie jongens achterin die terugkomen van zware blessures. Dat moeten we goed managen."

Meer uit Voetbal

PSV-coach Bosz hoopt dat titel leidt tot meer aanvallend voetbal

EINDHOVEN (ANP) - Peter Bosz hoopt dat de landstitel van PSV trainers inspireert tot het spelen van aanvallend voetbal. De Apeldoorner rekende op 60-jarige leeftijd af met het feit dat hij nog nooit een hoofdprijs had gewonnen op het hoogste niveau.

5 minuten geleden
Ajax blijft vijfde en duwt Volendam naar eerste divisie

VOLENDAM (ANP) - Ajax heeft FC Volendam het laatste zetje richting de Keuken Kampioen Divisie gegeven. Het team van trainer John van 't Schip zegevierde in Volendam met 4-1. Daardoor kan de thuisploeg zich twee speelronden voor het einde van de competitie niet meer handhaven.

15 minuten geleden
FC Utrecht houdt dankzij 1-0-zege op Vitesse zicht op plek vijf

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht houdt dankzij een minimale thuiszege op Vitesse nog kans om zich direct te plaatsen voor Europees voetbal. De Deen Victor Jensen bezorgde de ploeg van trainer Ron Jans amper twee minuten na zijn invalbeurt de overwinning (1-0). Daardoor blijft de achterstand op concurrent Ajax, de huidige nummer 5, twee duels voor het einde 3 punten.

20 minuten geleden
Spelers bezorgen PSV-coach Bosz 'bierdouche' op persconferentie

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Peter Bosz heeft tijdens de persconferentie na de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een 'bierdouche' gekregen van zijn spelers. Toen de Apeldoorner bezig was aan zijn terugblik op het seizoen, stormde de gehele selectie de persruimte binnen. De spelers gooiden een grote kan met bier leeg over het hoofd van Bosz.

23 minuten geleden
FC Volendam neemt na twee jaar afscheid van Eredivisie

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam is na twee jaar gedegradeerd uit de Eredivisie. De club kan zich na de thuisnederlaag tegen Ajax (1-4) niet meer handhaven in de laatste twee speelronden van de competitie.

26 minuten geleden
Club Brugge boekt zesde overwinning op rij in play-offs België

ANTWERPEN (ANP) - Club Brugge heeft de zesde overwinning op rij geboekt in de play-offs om de titel in de hoogste klasse van het Belgische voetbal. De ploeg won de uitwedstrijd tegen regerend kampioen Antwerp van trainer Mark van Bommel met 2-1. Club heeft nu 3 punten voorsprong op Anderlecht, dat later op zondag op bezoek gaat bij Union.

1 uur geleden
Bosz: kampioenswedstrijden zijn nooit goed, dat blijkt wel

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Peter Bosz vond het voor een keertje niet zo erg dat het voetbal van PSV niet zo goed was. "Kampioenswedstrijden zijn nooit goede wedstrijden, dat blijkt wel", sprak de Apeldoorner na de zege van 4-2 op Sparta.