Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klomppop barst los in Ovezande

Klomppop barst los in Ovezande

OVEZANDE - Op de sportvelden in Ovezande barst vrijdag het Klomppop Festivalweekend los.

Het festival begint vanavond met de finale van de Borselse bandwedstrijd Spectra. Undercover Rythms, Stony, Kiki, Designer Violence, Planet of Waves en Potential Wonder gaan uitmaken wie er met de zege vandoor gaat. De bands Boris Borokov en Tim Knol and The Blue Grass Boogiemen sluiten de avond af.

Straattheater

Zaterdag is de eerste echte festivaldag. In de drie tenten op het terrein is van alles te doen. Er zijn onder meer optredens van Claw Boys Claw, Raggende Manne, Maan en Indian Askin.

Zondag staat traditioneel in het teken van het straattheater. Tussen de braderiekramen in de straten treden verschillende acts op. Ook op het festivalterrein is van alles te doen. Muziek is er zondag van Blaas of Glory, Herman Brock jr. en Staal met Glazen.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het festival. Zie de website www.klomppop.nl.

Meer uit Beveland

John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 uur geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 uur geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

1 uur geleden
Gemeente Goes organiseert evenement over jong ondernemen

GOES - Om jonge ondernemers aan te trekken, organiseert de gemeente Goes een evenement over jong ondernemen. Dit evenement is op maandag 4 en dinsdag 5 maart van 13.30 tot 16.00 uur in het pand aan de Klokstraat 7 in Goes.

5 uur geleden
Bewoners opgeschrikt door brand in garage in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een brand in de garage van een woning aan de Liesbethstraat in 's-Heer Arendskerke. De brandweerlieden konden het vuur onder controle krijgen voordat het oversloeg naar het huis.

6 uur geleden
Musical 'De Jantjes' is genieten voor iedereen

GOES - Als regisseur van Muziektheater Zeeland brengt de Belgische Hugo Segers aardig wat tijd door in de auto. Zeker nu, aan de vooravond van de première van 'De Jantjes'. Dat hij deze reistijd op de koop toe neemt, is een compliment aan het toneelgezelschap. "Het is een amateurvereniging op hoog niveau", stelt Segers. Zaterdagmiddag 9 maart voeren ze 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en Vrienden van de Bode kunnen gratis entreebewijzen winnen!

1 dag geleden
Nieuwe brandweerkazerne Goes is voorbeeldproject

GOES - Goes bouwt de meest duurzame brandweerkazerne van Zeeland en dit is een voorbeeldproject voor anderen. Dat vertelt de Goese wethouder Joan Veldhuizen bij een informatiebijeenkomst over de bouw die volgende maand begint. "We krijgen Europese subsidie voor de maatregelen aan het gebouw die goed zijn voor de natuur. Daarmee dient dit project als voorbeeld voor andere partijen om van elkaar te leren over natuurinclusief bouwen", licht Veldhuizen toe.

1 dag geleden