Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kloetinge organiseert na jaren weer een meidentoernooi

Kloetinge organiseert na jaren weer een meidentoernooi

KLOETINGE - Voetbalvereniging Kloetinge organiseert zaterdag voor het eerst in jaren weer een meisjestoernooi: de Ladies Cup 2019.

Er zijn poules met MO13, MO17 en MO19-teams. “We zijn blij en trots dat na een afwezigheid van jaren er weer een toernooi is”, zegt VV Kloetinge. De volgende verenigingen doen mee: Apollo’69, Dauwendaele, FC de Westhoek, ’s-Heer Arendskerke, De Jonge Spartaan, Luctor Heinkenszand, Oostkapelle, Marjola Girls, NSVV, SKNWK, Sporting 70, Vogelwaarde, FC Welberg, Wolfaartsdijk en VV Kloetinge zelf.

Groei

Het toernooi begint om 9.30 uur. De laatste wedstrijden eindigen rond 16.30 uur. De meidenafdeling van VV Kloetinge is de laatste jaren flink gegroeid. Komend seizoen doen negen teams mee aan de verschillende competities.

Bekerfinale

Een van die teams is Kloetinge MO19-2. Het elftal slaagde er onlangs in de bekerfinale te winnen. De meiden waren in de finale te sterk voor OJC Rosmalen MO19-1. Na een 0-1-achterstand maakte Fleur Vogelaar laat in de tweede helft de 1-1. Met nog een kwartier op de klok werd het 1-2 voor Rosmalen waarna Hieke Matthijsse vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde. Kloetinge was uiteindelijk de sterkste in de penaltyreeks.

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

4 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden