Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kleverskerke tekent voor de toekomst

Kleverskerke tekent voor de toekomst

KLEVERSKERKE - Voor het opstellen van de Omgevingsvisie vraagt de gemeente Middelburg iedereen zijn droom over Middelburg in 2050 in te sturen. 

'In Kleverskerke zijn bijna de helft van alle 64 inwoners fanatiek aan de slag gegaan met een groot schilderij met ieders toekomstbeeld', laat de gemeente weten.

Middelburg hoopt dat zoveel mogelijk inwoners, jong en ouder, ondernemers en andere geïnteresseerden hun toekomstbeeld voor de gemeente verwoorden of verbeelden. 'In wat voor Middelburg wilt u dat uw (klein)kinderen opgroeien?'

Jongeren

De gemeente gebruikt de ideeën voor de Omgevingsvisie. Die visie geeft richting aan hoe Middelburg zich ontwikkelt. Dromen indienen kan tot 12 oktober, door te mailen naar [email protected]. Vragen stellen kan ook via dit mailadres. 'Vooral jongeren dagen we uit om mee te doen. Ga aan de slag en teken, zing, boetseer, fotografeer of schilder je wens voor de toekomst.'

Kijk voor meer informatie op www.middelburg.nl/omgevingswet bij ‘Brief aan de toekomst’ en ‘Teken voor de Toekomst’.

Meer uit Middelburg

Brommobiel beschadigd bij ongeval Loodholseweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Een microcar is vrijdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Loodholseweg bij Aagtekerke. Een vrouw raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur ter hoogte van de kruising met de Kelderweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de brommobiel met een personenauto in botsing. De microcar raakte fors beschadigd bij het ongeval.

4 uur geleden
Integrale controle bij bedrijven in Middelburg

Gisteren hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, Orionis Walcheren en Waterschap Scheldestromen weer een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in de gemeente Middelburg, waaronder bedrijventerrein Arnestein, Ramsburg en de Mortiere in Middelburg. Ter ondersteuning van de controle is gebruik gemaakt van speurhonden. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

4 uur geleden
Gewonde bij ongeval Klaassesweg Biggekerke

BIGGEKERKE – Bij een ongeval in het buitengebied van Biggekerke is vanmorgen één persoon gewond geraakt. Er lag veel slik op de weg.

8 uur geleden
Jonge Zeeuwen kruipen in de huid van politici tijdens jongerenparlement

MIDDELBURG - Op 27 en 28 september 2023 hebben een dertigtal Zeeuwse jongeren deelgenomen aan de derde editie van het Zeeuws Jongerenparlement. Een jaarlijks event waarmee de Provincie Zeeland jongeren kennis wil laten maken met politiek en democratie en wil betrekken bij Zeeuwse onderwerpen.

8 uur geleden
Auto tegen boom Zwaanweg Koudekerke

KOUDEKERKE - Een personenauto is donderdag aan het einde van de avond flink beschadigd geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk in het buitengebied van Koudekerke.

11 uur geleden
The Black Archives Meet Up in ZB Bibliotheek van Zeeland

MIDDELBURG - Op zaterdagmiddag 14 oktober 2023 verzorgt The Black Archives Amsterdam een lezing en een pop-up expositie over ons gedeelde slavernij- en koloniale verleden in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

12 uur geleden
Stichting Fokuswonen werft nieuwe talenten op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Een aantal medewerkers en Middelburgse cliënten van Stichting Fokuswonen, bedacht een unieke en eenmalige actie om nieuwe talenten in de zorg te werven voor Stichting Fokuswonen. Werken in de zorg is bij Fokus nét even anders, net als deze actie.

12 uur geleden