Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kleine hennepkwekerij aangetroffen in woning aan de Roozenstraat

Kleine hennepkwekerij aangetroffen in woning aan de Roozenstraat

COLIJNSPLAAT- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een kleine hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Roozenstraat. Tijdens de inval was er niemand in de woning aanwezig.

Meer uit Beveland

Eerste Dodenherdenking bij monument in 's-Gravenpolder

's-GRAVENPOLDER - Dit jaar wordt voor het eerst op 4 mei de dodenherdenking gehouden in 's-Gravenpolder bij het eind vorig jaar onthulde herdenkingsmonument voor het dorpshuis Ons Dorpsleven.

1 uur geleden
Reparatiecafé zaterdag geopend in Ruilwinkel Goes

GOES - De Ruilwinkel Goes, aan de Couwervestraat 2, is zaterdag open. Dan is er ook een reparatiecafé, van 13.00 tot 16.00 uur, in wijkgebouw de Westkant, Evertsenstraat 15 in Goes.

3 uur geleden
Bouw brandweerkazerne Goes is begonnen

GOES - De bouw van de nieuwe brandweerkazerne Goese Poort, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes, is begonnen. Woensdag gaven wethouder Joan Veldhuizen van de gemeente Goes en directeur Joke Gaemers van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) het startsein door symbolisch de eerste paal van de kazerne de grond in te slaan.

11 uur geleden
Jaarlijkse Dodenherdenking en kranslegging Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Programma Dodenherdenking Colijnsplaat 4 mei 2024

1 dag geleden
Hertenkamp 's-Heerenhoek in handen van dorpsbewoners

's-HEERENHOEK - "We hebben er een paar huisdieren bijgekregen", vertelt Elina Janse uit 's-Heerenhoek. Met haar buurman René Ars heeft ze het beheer van het hertenkamp, bij hen om de hoek, overgenomen van de gemeente Borsele. Bij het ondertekenen van het contract dinsdag deden ze ook nieuwe plannen uit de doeken. "We willen het hertenkamp uitbreiden met extra dieren en meer ruimte en een natuurlijke drinkpoel aanleggen."

1 dag geleden
Hoedekenskerke herdenkt op 4 mei

HOEDEKENSKERKE - Op zaterdag 4 mei zullen ook in Hoedekenskerke de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en militaire handelingen nadien worden herdacht. 

1 dag geleden
Afsluitingen N57 Oosterscheldekering uitgesteld

KAMPERLAND - Op donderdag 2, maandag 6 en woensdag 8 mei is de N57 van De Banjaard (Kamperland) tot de Kraaijensteinweg (Westenschouwen) tussen 9.00 en 15.00 uur een half uur afgesloten, vanwege werkzaamheden aan de Oosterscheldekering.

1 dag geleden