Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kleine brand in een café aan de Oude Markt in Vlissingen

Kleine brand in een café aan de Oude Markt in Vlissingen

VLISSINGEN - De brandweer kwam zondag morgen in actie bij een brand in een café aan de Oude Markt in Vlissingen. De brand was snel onder controle. Kortsluiting in de keuken is volgens de brandweer de oorzaak van de brand. 

De brand ontstond rond 11:30 uur. Vanwege de locatie midden in het centrum werden meerdere brandweervoertuigen opgeroepen. De brand was uiteindelijk snel onder controle. Ook een ambulance was aanwezig en een persoon moest worden nagekeken gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis. Volgens de brandweer zou kortsluiting in de keuken de oorzaak van de brand zijn geweest.

Meer uit Vlissingen

Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

11 uur geleden
Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

1 dag geleden
Wielrenner botst op auto in Ritthem

RITTHEM - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt nadat hij op de Marie Curieweg in Ritthem op een geparkeerde auto was gebotst.

2 dagen geleden
Man aangehouden voor bedreiging horecamedewerker aan de Nieuwendijk

VLISSINGEN - Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou deze week een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk met een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben bedreigd.Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk hebben bedreigd. Dit deed hij met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

2 dagen geleden
Twee verdachten uit Vlissingen aangehouden na schietincident

VLISSINGEN - Agenten hielden gistermorgen twee verdachten aan voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident. Het gaat om twee heren uit Vlissingen.

2 dagen geleden
Wat doet Vlissingen voor eenzame jongeren?

VLISSINGEN - De mentale gezondheid van de jeugd staat ernstig onder druk. Voor de helft van de jongeren is eenzaamheid een probleem en voor 18 procent zelfs een zeer ernstig probleem! Werk je op professionele basis met jongeren? En wil je deze jongeren een sociale boost geven in de Week tegen Eenzaamheid? Sluit je dan aan bij de landelijke beweging Social Friday. Je maakt met weinig moeite, enorme impact voor jongeren in Vlissingen!

3 dagen geleden
Acht jaar cel en TBS geëist voor man die revolver in mond duwde

MIDDELBURG - Tegen de dertigjarige Vlissinger A. D. is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging geëist. De Vlissinger wordt ervan verdacht dat hij op 10 juni 2021 in Oostburg bij een kennis een geladen revolver in diens mond heeft geduwd en enkele keren de trekker over heeft gehaald.

3 dagen geleden