Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kinderen Oud-Vossemeer beleven de Koningsspelen

Kinderen Oud-Vossemeer beleven de Koningsspelen

OUD-VOSSEMEER - De drie basisscholen in Oud-Vossemeer doen op 12 april mee aan de Koningsspelen op het terrein van VV Vosmeer. Rond 9.30 vertrekken alle kinderen richting de voetbalvelden en rond 9.45 uur zal één van de directeuren het welkomstwoord doen, waarna de dag geopend wordt met het openingsdansje.

Aan een 'waslijn' hangen kaarten met daarop verschillende spelletjes. De kinderen kunnen een kaart kiezen en vervolgens het bijbehorende spelletje spelen. Na afloop wordt de kaart weer teruggehangen en een ander spelletje gekozen enz. De kinderen van de onderbouw, groep 1 t/m 4 zijn per school gemixt en hebben een veld met spelletjes. De kinderen van de bovenbouw, groep 5 t/m 8 worden van alle scholen gemixt, wel groep 5/6 samen en 7/8. Zij spelen op het andere veld. Rond 11.30 zal de gezamenlijke afsluiting dan weer plaatsvinden, de kinderen zullen dan nog een certificaat krijgen.

Meer uit Tholen

Pupillen van Olympia Tholen succesvol tijdens turnwedstrijd in Vlijmen

THOLEN - Voor de tweede kwalificatiewedstrijd moesten de pupillen niveau 6 en 7 zaterdag 2 maart afreizen naar Vlijmen. Na deze wedstrijd is het afwachten of we met de teams en individueel de finales hebben behaald. Maar eerst maar eens lekker turnen. 

14 uur geleden
Bewoners van Flupland vrezen voor komst nieuwe wijk Aan de Kreek

SINT PHILIPSLAND - Een straat in Sint Philipsland vreest voor een nieuwe woonwijk aan de westkant van het dorp. De gemeente Tholen wil daar zo'n 100 nieuwe woningen realiseren. Buurtbewoners dienden vijf bezwaren in tegen het plan. Ze zijn vooral bezorgd over het verdwijnen van hun uitzicht, toenemende verkeersstromen en mogelijke waardedaling van hun huizen. Ook uiten ze kritiek op onduidelijken en verkeerdere berekeningen.

17 uur geleden
Lars bevrijdt Tholense Boys in slotfase en NOAD'67 blijft in titelrace [SPEELRONDE 14]

THOLEN - Wat gebeurde er op zaterdag 2 maart allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 14.

20 uur geleden
Jong en oud bestrijdt zwerfafval langs de Oosterschelde: 'Lijkt wel strandjutten'

SINT-MAARTENSDIJK - Gewapend met een vuilniszak, handschoenen en een prikstok ging een gemêleerd gezelschap van meer dan dertig personen, jong en oud, het zwerfafval te lijf tijdens de gezamenlijke opruimactie Schone Schelde. 

22 uur geleden
Aan de keukentafel met Natasja Ooms: 'Mijn enthousiasme en drive zijn echt mijn kracht'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Natasja Ooms, eigenaresse van Keijzerskroon. 

1 dag geleden
Marechaussee vindt bij controle meer dan 40.000 euro onder vloermat van voertuig

HALSTEREN- Tijdens een Mobiel Toezicht Veiligheid controle heeft de Marechaussee afgelopen week meer dan 40.000 euro gevonden onder de vloermat van een Frans voertuig. Dit gebeurde tijdens een controle op de A4 nabij de afrit Tholen. De bestuurder en zijn bijrijder zijn aangehouden op verdenking van witwassen. 

1 dag geleden
Trouwen wordt steeds duurder: Dit kost een bruiloft in Zeeland

ZEELAND - Een Zeeuwse bruiloft kostte vorig jaar gemiddeld 21.926 euro. Deze trouwkosten zijn hoger dan elders in het land. Vooral de kosten voor de catering zijn in Zeeland duurder dan in andere provincies.

1 dag geleden