Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kijkje achter de schermen van het zeeaquarium in Terra Maris

Kijkje achter de schermen van het zeeaquarium in Terra Maris

OOSTKAPELLE - Vrijdag 14 juni kunnen bezoekers bij Terra Maris van 12.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het zeeaquarium.In het zeeaquarium leven vissen en andere zeedieren die in de Oosterschelde en aan de Noordzeekust voorkomen. Op gezette tijden zal onze aquariumspecialist en maritiem bioloog Jan van der Veen bezoekers meenemen in deze verwonderlijke onderwaterwereld van zeesterren, kwallen, anemonen en sepia's. Ook worden de vissen gevoerd.

Meer uit Middelburg

Gezellige marktdag in Westkapelle

WESTKAPELLE - Woensdag  31 juli zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten te doen in en rondom het Polderhuis. In de Zuidstraat ter hoogte van het Polderhuis is er Brocante, Vintage en Ouwe Sannie te koop. In de Polderhuistuin is er een Creatief van eigen bodem markt en worden heerlijke smouters en wafels gebakken.

3 uur geleden
Historische band tussen Schotland en Walcheren krijgt een impuls met kunst

DOMBURG - Charles Avery is zondagmiddag 28 juli te gast in het Marie Tak van Poortvlietmuseum Domburg. Deze Schotse beeldend kunstenaar praat met curator en kunstcriticus Hans den Hartog Jager over zijn nieuwe beeldengroep Henge #2 die dit jaar medio oktober een plaats krijgt in het wandelpark Vliedduinen in Domburg. Tijdens dit Engelstalige interview vertelt Charles Avery over zijn inspiratie en eerder werk waar Henge #2 een vervolg op is. Het gesprek start om 16.30 uur en vindt plaats in de tuin van het museum. Iedereen is welkom en toegang is gratis.

6 uur geleden
Fietser ernstig gewond bij aanrijding Serooskerke

SEROOSKERKE - Een fietser is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na een botsing met een busje bij Serooskerke. 

22 uur geleden
Mogelijk appartementen op locatie oude super en bouwmarkt Badhuisstraat in Koudekerke

KOUDEKERKE - Holding Vader onderzoekt de mogelijkheid om appartementen te realiseren op de voormalige Jumbo- en Hubo-locatie aan de Badhuisstraat 6-8A in Koudekerke. Dinsdag tekenden Holding Vader en de gemeente Veere hiervoor de intentieovereenkomst. 

1 dag geleden
31 juli geen aanvraag reisdocumenten in Middelburg

MIDDELBURG - Op woensdag 31 juli wordt de apparatuur voor het aanvragen van reisdocumenten vervangen.  Deze dag kunnen er geen aanvragen worden ingediend.  

1 dag geleden
Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

1 dag geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

2 dagen geleden